Cum arăta Meghan Markle în copilărie. Ducesa de Sussex împlinește 43 ani

.

Meghan Markle împlinește vârsta de 43 de ani pe 4 august. Până în prezent, ducesa de Sussex, care a intrat în vizorul publicului în momentul în care s-a aflat de relația ei cu Prințul Harry, nu a ales să își sărbătorească cu fast ziua de naștere. În schimb, ea a preferat să iasă în oraș cu soțul ei sau să rămână acasă cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Meghan Markle împlinește 43 de ani

Meghan Markle împlinește pe 4 august vârsta de 43 de ani. Ducesa de Sussex s-a menținut în ultima perioadă departe de luminile reflectoarelor, în încercarea de a-și clădi o afacere în America, unde s-a mutat cu soțul și fiul ei în anul 2020.

Deși în ultimii ani relația dintre Prințul Harry și familia regală s-a destrămat, se pare că Regele Charles și Regina Camilla nu au uitat de ziua de naștere a lui Meghan și o vor sărbători printr-un mesaj privat.

Potrivit unui fost majordom regal, Meghan Markle este de așteptat să primească un omagiu privat de ziua de naștere de la mornahul britanic. În ciuda tensiunilor bine mediatizate din cadrul familiei regale, se pare că Charles și Camilla ar putea marca ziua specială a ducesei de Sussex cu o recunoaștere personală.

Deși anul trecut familia regală nu i-a transmis public niciun mesaj lui Meghan, Harry încearcă din greu să repare relațiile cu familia sa.

Fostul majordom regal Grant Harrold a sugerat că, deși recunoașterea publică ar putea fi limitată, Meghan ar putea primi mesaje de la suveran.

Citește și: Dieta strictă a lui Meghan Markle. Care este mâncarea preferată a Ducesei de Sussex: „Sunt un mare fan”

Citește și: Meghan Markle, cu un colier de peste 15.000 de euro la gât, la prânz cu o prietenă. Cum arată bijuteria / Foto

„Harry se va asigura că Meghan este sărbătorită. Cred că vor primi mesaje de la Rege și Regină”, a precizat Harrold pentru OK Magazine, indicând că aceste mesaje ar putea veni prin e-mail sau prin poștă.

Harrold a remarcat că tradiția de a trimite urări de ziua de naștere a persistat în ciuda rupturii tot mai mari dintre familii. Anterior, atât regina, cât și regele, împreună cu Prințul și Prințesa de Wales, au postat felicitări de ziua lui Meghan pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, această practică a încetat în 2023.

Ce cadou și-ar putea face ducesa de Sussex când va împlini 50 de ani

Meghan Markle își aniversează acum cei 43 de ani, dar peste șapte ani și-ar putea face un cadou neobișnuit. Într-un fragment din 2021 din emisiunea Today, ducesa de Sussex și actrița Melissa McCarthy discutau despre cum să marcheze cea de-a 40-a aniversare a soției lui Harry. Ele au discutat despre o serie de posibilități despre cum ar putea marca ocazia.

Printre sugestiile respinse au fost o petrecere pe iaht și o reuniune Suits, notează The Mirror.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Citește și: Cum arată Meghan Markle în costum de baie. Imagini rare cu soția Prințului Harry la plajă

Atunci, Meghan a întrebat-o pe Melissa cum ar trebui să-și sărbătorească ziua de naștere, iar actrița i-a răspuns: „Prima mea presupunere, este o altă ședință foto sub un copac în care arăți foarte liniștită?”.

„Liniștită sub un copac sunt în fiecare zi”, a răspuns Meghan Markle.

Melissa, ridicând un tatuaj în care apărea ea și ducesa pe care scra „besties forever”, a întrebat-o dacă în sfârșit își va face un tatuaj.

„Știi că am deja ceva asemănător pe spate”, a glumit Meghan Markle.

Arătând spre desen, Melissa a adăugat: „Aceasta ești tu și aceasta sunt eu pentru că uneori cred că suntem gemene”.

Amuzată, ducesa de Sussex i-a răspuns: „Știi, poate îl păstrăm pentru când împlinesc 50 de ani”.

În clip, Meghan a explicat că de fapt vrea să-și încurajeze prietenii să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta femeile care s-ar putea să-și fi pierdut locul de muncă după pandemia de Covid-19.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Meghan Markle în copilărie

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton