Cum arată locația în care sunt cazați Delia și Răzvan Munteanu, în Portugalia. Artista își continuă vacanța la Sintra / Galerie foto

.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au plecat în vacanță iar artista își încântă admiratorii cu imagini spectaculoase din locurile pe care le vizitează. Dacă săptămâna trecută a călătorit în Tenerife, zilele acestea a ajuns în Sintra. Artista în vârstă de 42 de ani le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare cum arată locația la care s-au cazat, iar camera lor arată uimitor.

Delia și Răzvan Munteanu, vacanță de vis la Sintra

Delia și Răzvan Munteanu își continuă vacanța la Sintra, un oraș de poveste situat la câțiva kilometri distanță de Lisabona, Portugalia. Artista și soțul ei au fost săptămâna trecută în Tenerife, unde s-au bucurat de plajele spectaculoase și drumeții pe munte.

Acum, cei doi au ales ca nouă destinație Sintra, acest oraș portughez superb, unde au vizitat deja Palatul Pena, unul dintre cele mai inedite puncte turistice.

Ajunsă la cazare, Delia a vrut să împărtășească cu fanii ei imagini de la locație. Hotelul, care are o curte imensă, cu grădină plină de verdeață și piscină, le oferă acestora și un bar la care artista și soțul ei se pot relaxa.

Cântăreața le-a prezentat urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare și camera în care s-a cazat, dar și holul superb al hotelului. Spre surprinderea tuturor, camera Deliei este una cât se poate de simplă, dar aranjată cu bun gust: un pat matrimonial, două dulăpioare, un fotoliu, o masă de scris, precum și un televizor. Ceea ce este de-a dreptul fascinant este vederea de care Delia se poate bucura în fiecare zi de la fereastra camerei sale.

Citește și: Delia a spus din ce motiv și-a întrerupt ședințele de terapie. „Am zis că nu vreau asta”/ Video

Citește și: Delia, ținută nonconformistă la lansarea noului ei album, „Flex”. Cum arată corsetul cu mâini care „ies” din abdomen / Galerie foto

Citește și: Delia Matache, vedetă în presa din Nepal. Cum o descriu jurnaliștii pe artistă

Citește și: Mirela Vaida, marcată de cele trei sarcini pierdute. „Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat” / Video

Delia, pe marginea prăpastiei în Tenerife

Săptămâna trecută, Delia și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat împreună cu Răzvan Munteanu pe marginea unei prăpăstii. Nu este un secret faptul că Deliei îi place adrenalina, mai ales de când a dezvăluit că a fost diagnosticată de ADHD.

În Tenerife, artista s-a bucurat să revină la haine de primăvară-vară, trecând de la haine groase la pantaloni trei sferturi și tricouri.

Într-o postare publicată pe contul ei de Instagram, vedeta spunea că se bucură că a revenit în Tenerife după ce, în urmă cu câțiva ani a mai vizitat acest loc, însă nu i-a lăsat o impresie prea bună.

„Am fost în Tenerife acum mulți ani și îmi aminteam că e ceva foarte rău, ca să înțelegi ce înseamnă să te duci unde nu trebuie. Cred că am fost în Loro Park și locuri foarte comerciale, maxim o plajă și un centru. Și mi s-a părut că e un fel de Antalya. Și nu e. E superb”, spunea Delia care anul acesta a ales o parte din Tenerife mai puțin comercială.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată locația în care Delia și Răzvan Munteanu s-au cazat, la Sintra

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton