Cum arată Lili Sandu fără make-up, la 45 de ani. Vedeta Pro TV și-a uimit admiratorii: „Cât ești de frumoasă!”

.

Lili Sandu (45 ani) a decis să le arate fanilor ei chipul său natural, fără niciun pic de machiaj. Prezentatoarea de televiziune, care întotdeauna este aranjată când apare în public, a distribuit în mediul online o imagine cu ea, în prim-plan, în care apare complet naturală, spre surprinderea și încântarea fanilor ei.

Lili Sandu, fără machiaj pe rețelele de socializare

Lili Sandu și-a obișnuit fanii să fie întotdeauna aranjată, cu ținute superbe și un make-up bine pus la punct. Deși nu exagerează cu machiajul și întotdeauna alege unul cât mai simplu, până acum prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, nu s-a mai afișat în public complet naturală.

„Reality check!”, este mesajul care a însoțit imaginea de pe Instagram cu Lili Sandu fără machiaj, aceasta precizând că nu a folosit niciun filtru în realizarea fotografiei.

Îmbrăcată într-o rochiță verde cu floricele albe, prezentatoarea zâmbește fericită la cameră, în timp ce părul l-a lăsat desfăcut, pieptănat simplu, fără a mai fi întins cu placa.

Fanii vedetei au felicitat-o pentru curajul de a se expune așa cum este în realitate, oferindu-i numeroase complimente.

Citește și: Lili Sandu și Ileana Lazariuc, prietenie de 25 de ani: „Ar trebui să primim premiul pentru cel mai longeviv cuplu din showbiz” / Exclusiv

Citește și: De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu: „Încă n-am ajuns la numitorul ăla comun”. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei / Exclusiv

„Ce frumoasă”, a scris Carmen Grebenișan, apreciind frumusețea naturală a lui Lili Sandu.

„Cât ești de frumoasă atât de naturală”, „Pur și simplu superbă”, „Lili, ești mult mai deosebită fără filtre, machiaj, toate cele”, „Ești superbă”, „Minunată”, „Frumoasă foc”, sunt doar câteva din complimentele primite de Lili Sandu de la internauți.

Din ce câștigă vedeta cei mai mulți bani

Invitată la Fresh by Unica, Lili Sandu a dezvăluit de unde câștigă cei mai mulți bani. Vedeta este prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” de pe Pro TV, dar este activă și pe rețelele de socializare, unde doar pe Instagram are peste 323.000 de urmăritori.

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident rutier: „Moartea ne-a făcut cu mâna”. Cum se simte acum influencerița

Citește și: Gina Pistol revine în televiziune. Vedeta va prezenta sezonul 9 al emisiunii MasterChef, difuzat de Pro TV: „Vor urma multe seri pline de entertainment pur”

„Să știi că se câștigă bine din amândouă. Important este cum le faci. Cred că cea mai importantă e pasiunea pe care o pui, forța de muncă pe care o depui și profesionalismul. Omul te simte în spatele ecranului. Am încercat tot timpul să am clienți și să postez ceea ce eu am încercat. (…) Să fie credibil. Dacă eu nu credeam în produsul respectiv, nu voiam să-l vând. Am refuzat foarte multe campanii pentru că simțeam că nu rezonează cumva cu imaginea mea sau cu ceea ce sunt eu”, a spus Lili Sandu pentru Unica.ro.

Deși spune că rolul de mamă și cariera în televiziune nu îi permit să fie la fel de activă pe rețelele de socializare ca înainte, prezentatoarea de la Pro TV este la fel de apreciată în mediul online.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Lili Sandu fără machiaj

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton