Cum arată Jocelyn Wildenstein la 83 de ani. „Femeia pisică”, surprinsă în compania logodnicului cu 27 de ani mai tânăr

.

Jocelyn Wildenstein, supranumită “Femeia pisică”, a fost fotografiată de paparazzi la o terasă, în Miami Beach, în compania logodnicului ei, Lloyd Klein.

Jocelyn are 83 de ani, iar înfățișarea sa a devenit din ce în ce mai bizară, odată cu trecerea timpului.

Vezi cum arată Jocelyn Wildenstein astăzi în galeria foto de mai jos.

Jocelyn a apelat la operații estetice de dragul soțului

Jocelyn Wildenstein a devenit celebră după ce a cheltuit milioane de dolari pe operații estetice pentru a-și face chipul să semene cu al unei pisici.

Se spune că Jocelyn Wildenstein a decis să exagereze cu operațiile estetice de dragul fostului soț, afaceristul miliardar Alec Wildenstein, cu care a fost căsătorită între anii 1978 – 1999. Din mariajul lor au rezultat doi copii – Diane și Alec Jr.

Alec Wildenstein a lucrat în domeniul artei și avea o pasiune pentru felinele mari. Așa că Jocelyn a decis că trebuie să semene cu o felină dacă vrea să-și țină soțul lângă ea toată viața. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când Alec a înșelat-o.

Citeşte şi: O femeie a fost la un pas să moară din cauza unei operații estetice în Turcia

Jocelyn a fost cea care a decis să divorțeze, după ce l-a găsit pe Alec în dormitor, în pat cu un alt bărbat, un model rus, pe atunci în vârstă de 19 ani. Așa că ea a rămas și fără iubirea vieții ei și s-a ales și cu o înfățișare atipică.

Jocelyn Wildenstein și relația plină de peripeții cu Lloyd Klein

Citeşte şi: Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor

“Femeia pisică” și-a refăcut viața amoroasă când l-a întâlnit pe designerul canadian Lloyd Klein, un bărbat mai tânăr cu 27 de ani. Relația lor a fost una presărată cu multe incidente domestice. În anii 2016 și 2017 au fost arestați pentru agresiuni fizice a unuia împotriva altuia. Dar, cu toate acestea, cei doi s-au logodit în 2017.

„Lloyd este pasional, dar poate fi puțin dur”, a spus ea.

„Este ceva ce îmi place, altfel nu aș fi fost cu el în tot acest timp”.

Nu s-au căsătorit din cauza unui incident

Lloyd a cerut-o de soție cu un inel cu diamante de 32 de carate, despre care se spune că „valorează milioane de dolari”.

Ei urmau să se căsătorească în 2018, dar încă nu au ajuns la altar, ea fiind atunci arestată pentru că și-ar fi agresat partenerul cu o foarfecă, notează Daily Mail. Lloyd a spus că, după ce a fost rănit, a fost de forțat să o țină pe Jocelyn într-un dulap până la sosirea poliției.

Acuzațiile au fost, ulterior, retrase și Jocelyn a spus:

„În viață, ne vărsăm frustrările pe cei pe care îi iubim cel mai mult, iar eu le-am îndreptat pe ale mele către Lloyd. Mi-am lăsat frustrarea să se transforme în furie și a fost greșit. Am văzut roșu în fața ochilor, parcă eram posedată. Am acționat ca o pisică furioasă.”

Citeşte şi: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

Un an mai târziu, Jocelyn și Lloyd au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, dar au negat afirmațiile despre incidentul cu foarfeca.

Ei au povestit presei că s-au rănit în timpul unei cine, “când vasul cu vită bourguignon a explodat”.

Vecinii auziseră țipete venind din apartamentul lor, iar poliția i-a arestat pe amândoi. Ei au găsit în locuința lor vasul spart pe podeaua bucătăriei. Wildenstein era cu vânătăi pe gât și brațe, iar Klein avea o tăietură pe frunte. Lloyd a spus că a alergat la baie pentru a-și spăla bulionul opărit de pe picioare, iar acolo ar fi alunecat și căzut, suferind o mică tăietură la frunte.
Wildenstein s-ar fi dus după el la baie,  pentru a verifica dacă este bine, iar apoi cuplul s-a mutat în dormitor pentru o partidă de amor.

Citeşte şi: Maria Constantin, despre dependența de operații estetice: „Eram căzută psihic!”

„Mi-am ars picioarele când vasul s-a spart și m-am dus la duș să mă spăl. Trebuie să fi făcut mult zgomot. Am fost panicat, așa că Jocelyn a intrat în baie să vadă dacă sunt bine. Am alunecat și mi-am tăiat fruntea pentru că totul era foarte ud, dar nu a fost mare lucru, o tăietură mică. Apoi ne-am dus în dormitor și am făcut sex grozav, pasional. Probabil că vecinii au auzit toate acestea. Și au presupus că la noi a avut loc o crimă” – relata designerul, acum câțiva ani.

În cele din urmă, s-a renunțat la acuzațiile de agresiune, iar cei doi s-au împăcat.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton