Cum arată Jennie Garth, „Kelly” din Beverly Hills 90210, la 51 de ani. Actrița este mama a trei fete

.

Vă mai aduceți aminte de Kelly din serialul Beverly Hills 90210, frumoasa blondă care i-a furat prietenul celei mai bune prietene Brenada (Shannen Doherty)?

Jennie Garth, actrița care a interpretat acel personaj are acum 51 de ani, este căsătorită și mama a trei fete.

Jennie Garth, „Kelly” din Beverly Hills, are o familie frumoasă și numeroasă

Jennie locuiește în Pasadena, California, cu soțul, Dave Abrams, și el actor, cu care este căsătorită din 2018. Actrița are trei fiice – Luca Bella (26 de ani), Lola Ray (21 de ani) și Fiona Eve (17 ani) -,  din căsnicia anterioară cu actorul Peter Facinelli, cu care a avut un mariaj de 12 ani.

La 51 de ani, Jennie Garth se poate lăuda cu o siluetă de invidiat și se menține într-o formă fizică de zile mari, deși are ceva probleme de sănătate, fiind de câțiva ani diagnosticată cu osteoporoză.

„Dieta mea este în mare parte pe bază de plante”

Jennie a fost și dansatoare profesionistă, dar a renunțat din cauza afecțiunii și acum urmează o dietă antiinflamatoare, bogată în antioxidanți și ingrediente pe bază de fructe, legume, cereale integrale, nuci si semințe.

„Dieta mea este în mare parte pe bază de plante, multe fructe de pădure, legume și multă salată.” – spunea actrița anul trecut pentru presa internațională.

Jennie, care este în prezent reprezentant al unei companii ce produce creme cu efect antiinflamator pentru artrită, a explicat în detaliu și cum arată meniul ei zilnic.

Citeşte şi: Donna din serialul „Beverly Hills, 90210” divorțează după 18 ani de mariaj. Cum a anunțat Dean divorțul de Tori Spelling

Citeşte şi: Cancerul actriței Shannen Doherty s-a extins la creier. Anunțul sfâșietor al celebrei Brenda din „Beverly Hills, 90210″

Citeşte şi: Cum arată astăzi actorii din serialul „Beverly Hills 90210”. Cu greu îl mai recunoști pe Jason Priestley

Citeşte şi: A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul Beverly Hills 90210. Joe E. Tata avea 85 de an

La micul dejun mănânc ovăz cu lapte de migdale, iar deasupra adaug fâșii de migdale, afine, căpșuni, semințe de chia. Dar ovăzul îl mănânc chiar înainte să se înmoaie. Îmi place să fie crocant. Pentru prânz, aleg o salată. Sunt zile în care pun tot ce găsesc în salată: avocado, roșii, nuci, iar pentru un pic de dulceață, îmi place să adaug măr verde.

„Trec prin faze când mănânc un anumit aliment, până mi se face rău”

La cină ne place mâncarea mexicană și, deși nu este cea mai sănătoasă, puteți face un taco cu multe legume. Îmi place brânza vegană și îmi fac o tortilla cu brânză vegană. care este preferata mea.

La desert sau ca gustare, răsfățul meu preferat de acum constă în migdalele acoperite cu ciocolată de la Trader Joe’s. Sunt o persoană „de faze” și trec prin faze când mănânc un anumit aliment, până mi se face rău.” – a dezvăluit actrița.

Cât despre exerciții, Jennie face întinderi, adoră ieșirile în natură și este pasionată de golf.

“Este o activitate grozavă atât din punct de vedere psihic, cât și fizic pentru că te poți și plimba pe parcurs. Mă ține și activă psihic, deoarece chiar trebuie să te concentrezi. Dar îmi place mai ales pentru că este o modalitate de a petrece mult timp în natură și de a vedea priveliști frumoase și copaci”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton