Cum arăta ispita Loredana Martin de la „Insula Iubirii” înainte de operaţiile estetice. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cornel la dream date

.

Loredana Martin a reuşit să capteze atenţia publicului atât prin apropierea de Cornel de la „Insula Iubirii”, cât şi prin maniera elegantă în care a gestionat relaţia cu concurentul. Totodată, ispita a devenit preferată de publicul masculin şi datorită fizicului ei, însă nu mulţi sunt cei care ştiu cum arăta blonda înainte de intervenţiile estetice.

Cum arăta ispita Loredana Martin de la „Insula Iubirii” înainte de operaţiile estetice

Înainte de a trece pragul clinicilor estetice, ispita Loredana de la „Insula Iubirii” avea un look mult mai natural, cu trăsături mai subtile și delicate. Pe vechile fotografii de pe rețelele sociale, febleţea lui Cornel arăta complet diferit față de imaginea care o definește astăzi, lucru care a stârnit o curiozitate enormă printre fanii show-ului.

Potrivit pozelor din trecut, Loredana de la „Insula Iubirii” avea sprâncenele mai puțin conturate, iar buzele sale erau mai subțiri, fapt ce denotă că a apelat la acid hialuronic. De asemenea, bustul său era mult mai natural, fără intervenții evidente de mărire. Cu toate acestea, ea a decis să își modifice nu doar aspectul buzelor și al sânilor, dar și al nasului, alături de alte mici retușuri care i-au schimbat radical imaginea. Aceste ajustări estetice au transformat-o într-o prezență spectaculoasă, ideală entru rolul de ispită de la „Insula Iubirii”

Cu ce se ocupă ispita Loredana Martin, cea care l-a cucerit pe Cornel Luchian

Loredana Martin, la 36 de ani, este mai mult decât o simplă ispită la „Insula Iubirii”. Ea este o femeie ambițioasă, cu un parcurs impresionant. Provenind dintr-un mediu modest din România, și-a dorit dintotdeauna să își depășească condiția, iar după terminarea liceului, a decis să-și schimbe viața radical. A plecat la Londra, unde a studiat managementul și a început să lucreze în domeniul ospitalității.

Loredana Martin este manager într-un club exclusivist cu circuit închis, unde a avut ocazia să interacționeze cu personalități internaționale și antreprenori de succes. În cadrul castingului pentru emisiunea de pe Antena 1, aceasta a vorbit despre începuturile sale grele și despre determinarea care a adus-o pe culmile succesului. Dintr-o fată simplă de la țară, Loredana a ajuns să lucreze într-unul dintre cele mai prestigioase locuri din industria ospitalieră, unde exigențele sunt la cel mai înalt nivel.

Ce s-a întâmplat între Loredana și Cornel la dream date-ul de la „Insula Iubirii”

Pe 27 august 2024, în episodul cu numărul 20 de la „Insula Iubirii” care a făcut vâlvă, Cornel și ispita Loredana au avut parte de momente de intimitate în timpul dream date-ului lor. Cei doi au petrecut mult timp împreună, iar tensiunea dintre ei a devenit tot mai evidentă pe parcursul serii. După o serie de discuții intense, lucrurile au culminat cu o experiență de neuitat în jacuzzi, departe de camerele de filmat. Loredana a descris acest moment ca o „inițiere” din partea lui Cornel, care a dus la o apropiere și mai mare între ei.

Citeşte şi: Iustina şi Cornel de la „Insula Iubirii”, în vacanţă cu Claudiu şi Simona. Cele două concurente nu se aveau la inimă în timpul emisiunii de la Antena 1

Citeşte şi: Cornel de la Insula Iubirii, luat de salvare, după ce a văzut imaginile compromiţătoare cu Iustina. A fost la un pas de infarct: „Pur şi simplu sunt bucăţi!”

A fost o locație absolut superbă. Era și o piscină foarte mare. Am zis să profităm de acest privilegiu”, a povestit Loredana despre acea seară specială

Deși nu au fost surprinși de camere în acel moment, detaliile povestite de ea au lăsat loc multor speculații. Cei doi au dormit în același pat, însă nu au avut parte de un sărut. Cu toate acestea, Loredana a subliniat că amândoi s-au lăsat purtați de val și au reușit să se bucure de compania celuilalt într-un cadru de vis.

Cornel Luchian, inițial îngrijorat de imaginea pe care ar putea să o afișeze la TV, a fost liniștit de Loredana, care i-a amintit că este un bărbat liber și că nu face nimic greșit, ci doar trăiește clipa alături de ea. Acest episod a stârnit numeroase reacții din partea publicului, care a fost fascinat de chimia dintre cei doi și de detaliile despre „inițierea” din jacuzzi.

Da, doamne! L-am simțit pe Corny foarte… în jacuzzi a existat o anumită apropiere. I-am zis să ne mutăm în jacuzzi. Am stat în jacuzzi cu el pentru ceva timp. A fost o inițiere din partea lui pe care am continuat-o. Ne-am lăsat duși de val, eu oarecum m-am apropiat de el, să-i văd reacția”, a mărturisit ispita, lăsând loc de interpretări și speculații legate de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

Sursa foto: A1.ro, Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton