Cum arată, în prezent, Eusebiu de la Insula Iubirii. A devenit personal trainer și este de nerecunoscut

.

A trecut ceva timp de la difuzarea sezonului cinci al reality show-ului Insula Iubirii, iar foștii concurenți și-au schimbat semnificativ viețile. Printre aceștia se numără şi Eusebiu Cristea, care a trecut printr-o transformare notabilă, atât fizic, cât și în ceea ce privește cariera și viața personală. Acum, acesta promovează un stil de viață sănătos și și-a găsit o nouă pasiune în fitness, devenind personal trainer.

Ce a făcut Eusebiu la Insula Iubirii

Eusebiu Cristea a participat la „Insula Iubirii”, emisiune difuzată la Antena 1, alături de Teodora, într-o încercare de a-și testa relația. Cuplul a avut parte de un parcurs tumultuos, marcat de controverse și dezvăluiri șocante. Teodora, cu personalitatea ei puternică și modul în care îl coordona pe Eusebiu, a câștigat rapid simpatia fanilor. Însă, în Thailanda, relația lor a început să se destrame din cauza viciilor și comportamentului lui Eusebiu, care a declarat fără jenă că apela deseori la serviciile prostituatelor.

Teodora, pe de altă parte, s-a îndrăgostit de Mircea, una dintre cele mai sexy ispite masculine de pe insulă, dar la final l-a lăsat și pe acesta.

Deşi a simţit o atracţie faţă de acesta, a încercat să-și limiteze implicarea emoțională, folosindu-l pentru a-și educa iubitul, Eusebiu Cristea. Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore pe insulă, viziunea Teodorei asupra lui Mircea, ispita de la Insula Iubirii, s-a schimbat, ispita transformându-se dintr-un simplu instrument într-un posibil iubit.

„Îmi place de Mircea și ca bărbat, și ca prieten. Îl simt aproape, nu ca pe o ispită. Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el, pare a fi o aventură periculoasă. Mi-am dat seama că vreau un bărbat lângă mine, cu Eusebiu nu mă simt în totalitate femeie”, s-a confesat Teodora în camera de testimoniale, potrivit click.ro, la vremea respectivă.

Citeşte şi: Geanina de la „Insula Iubirii”, transformare uluitoare. A ajuns de nerecunoscut după ce s-a căsătorit cu Costas şi a devenit mamă

Citeşte şi: Ema nu l-a iertat pe Răzvan, după ce i-a fost infidel la Insula Iubirii, nici după ce s-au căsătorit şi au făcut un copil: „Aş fi ipocrit să spun că îmi pare rău”

Eusebiu de la Insula Iubirii a devenit personal trainer

La ani buni de la terminarea filmărilor din Thailanda, Eusebiu s-a transformat complet. A devenit personal trainer și promovează un stil de viață sănătos pe rețelele de socializare. Din punct de vedere fizic, a slăbit considerabil și a devenit extrem de fit, cu un corp sculptat și plin de mușchi. Eforturile sale de a se dedica sportului și fitness-ului sunt evidente și inspiră pe cei din jurul său să adopte un stil de viață activ.

Mai mult decât atât, fostul concurent de la Insula Iubirii, emisiunea de pe Antena 1 şi-a lăsat barba să crească şi şi-a schimbat total look-ul, motiv pentru care niciunul dintre urmăritorii reality show-ului nu l-ar mai recunoaşte.

În ceea ce privește viața amoroasă, Eusebiu Cristea pare să fie în continuare singur. Pe rețelele de socializare, fostul concurent de la „Insula Iubirii” nu se afișează cu nimeni, cel puțin deocamdată. După experiența din Thailanda și despărțirea de Teodora, Eusebiu pare să se concentreze mai mult pe dezvoltarea personală și profesională.

Citeşte şi: Cine sunt concurenții Insula Iubirii, sezonul 8, de la Antena 1. Cinci cupluri, pregătite să-și testeze fidelitatea

La terminarea filmărilor emisiunii „Insula Iubirii”, sezonul 5, Eusebiu este un om complet schimbat. Transformarea sa fizică și dedicarea pentru un stil de viață sănătos sunt admirabile. Deși încă nu și-a găsit o nouă parteneră, Eusebiu pare să fie fericit și împlinit în noua sa carieră de personal trainer. Experiența din Thailanda i-a oferit lecții valoroase și l-a ajutat să devină versiunea cea mai bună a sa.

Sursa foto: Instagram şi Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton