Cum arată hotelul lui Jorge din Mamaia. Are o piscină infinity, o sală de fitness și saună: „Să creăm amintiri de neuitat”

.

Jorge a împlinit sâmbătă, 22 iunie, vârsta de 42 de ani. Artistul a ales să își sărbătorească ziua de naștere în Mamaia, Constanța, acolo unde și-a construit propriul resort de lux. Acesta a afirmat de curând că a decis să investească în imobiliare, după ce în urmă cu ceva timp a suferit o pierdere de 350.000 de euro. Cântărețul a distribuit pe rețelele de socializare imagini din interiorul hotelului său, care are și o piscină infitiny, dar și sală de fitness.

Jorge a împlinit 42 de ani

Jorge a împlinit sâmbătă, 22 iunie, vârsta de 42 de ani și a sărbătorit alături de soția și copiii lui, care i-au oferit și un tort superb. Artistul a ales să își petreacă ziua de naștere la resortul său din Năvodari, Mamaia și a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Viața este ca un râu curgător, mereu în mișcare, niciodată la fel. Fiecare zi este un dar, o oportunitate de a învăța și de a crește. Am învățat că fericirea nu este un scop final, ci un drum pe care trebuie să-l străbatem cu inima deschisă: „Nu contează cât de încet mergi, atâta timp cât nu te oprești.” a zis un om mai inteligent ca mine. Fiecare întâlnire, fiecare provocare, fiecare bucurie și tristețe au contribuit la formarea mea iar caracterul nostru nu este dat de succesele noastre, ci de modul în care ne ridicăm după căderi”, a scris Jorge pe pagina sa de Instagram.

„Astăzi, la 42 de ani, îmi doresc să continui să explorez, să iubesc și să trăiesc cu autenticitate. Vă îndemn pe toți să faceți la fel. Trăiți fiecare zi cu pasiune și curiozitate, căci viața este prea scurtă pentru regrete. Să fim curajoși, să ne urmăm inimile și să nu uităm niciodată că cele mai frumoase călătorii sunt cele pe care le trăim cu sufletul deschis. Mulțumesc copiilor mei, sotiei pentru iubirea necondiționată si vouă, că sunteți alături de mine în fiecare zi. Să ne bucurăm împreună de fiecare clipă și să creăm amintiri de neuitat”, a mai scris artistul în mediul online, unde a distribuit și câteva imagini cu tortul său.

Citește și: Jorge, operat a doua oară la genunchi, după o accidentare la Survivor. Declarațiile artistului din spital: „Am strâns mult din dinți”

Citește și: Laura Cosoi, despre sărutul cu Jorge din „Retreat Vama Veche”: „Interacțiunea este scurtă, dar intensă” / Exclusiv

Jorge a primit un tort îmbrăcat în marțipan alb, pe care era desenată harta lumii, iar deasupra erau puse două boxe mici, o imagine a unui artist care cântă la microfon și un panou pe care stătea mesajul Super Star.

Cum arată resortul din Mamaia al artistului

Jorge a decis să își investescă banii câștigați în imobiliare, mai exact într-un resort pe care l-a deschis în Năvodari, Mamaia, care îi poartă și numele.

Acest hotel are un restaurant, o saună, o piscină în aer liber, un centru de fitness și un bar. Apartamentele oferă și facilități de wellness, printre care o cadă cu hridomasaj și un centru spa.

Camerele sunt amenajate în culori precum albastru, alb și bej, și, pe lângă piscina exterioară din fața resortului, Jorge a amenajat și o piscină infinity.

Prețurile nu sunt deloc pentru buzunarul oricui. O singură noapte de cazare, în hotelul lui Jorge, pornește de la 1.276 lei, potrivit Booking.

Citește și: Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând: „Eu am inventat biciuirea pe lume”. La 56 de ani încă se confruntă cu neîncrederea în sine / Exclusiv

Citește și: Rodica Mandache, dezvăluiri despre relația cu Florin Piersic: „El m-a iubit, da. Era dintr-un aluat neomenesc”

Jorge a declarat pentru Cancan că a decis să investească în imobiliare după ce, în trecut, a făcut o investiție de 350.000 de euro în IT.

„350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă. A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare!”, a afirmat artistul.

Sursă foto: Instagram, Booking

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 și rezolvarea subiectelor la limba română la Bac 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton