„Acum sunt fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”. Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

.

Giulia Anghelescu a acceptat să plece în America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu, iar acum toți ochii sunt pe aventurile prin care ei trec în celebrul show de televiziune. Artista în vârstă de 38 de ani are o condiție fizică de invidiat, precum și un trup de model. Deși are un stil de viață sănătos, Giulia a recunoscut că a trecut și pragul medicului estetician.

O persoană sinceră și asumată, Giulia Anghelescu nu s-a ferit să recunoască că a făcut câteva operații estetice pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Ce operații estetice și-a făcut Giulia Anghelescu

Artista a mărturisit că țelul ei este să arate impecabil până la vârsta de 40 de ani, așa că nu este de mirare că a apelat la câteva intervenții estetice. Totuși, Giulia spune că a intrat în cabinetul medicului estetician doar de două ori.

„Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”, a declarat cântăreața pentru okmagazine.ro.

Citește și: Cine este Aris Eram de la America Express. Ce vârsta are, ce facultate urmează și cine este iubita lui

Citește și: Edward Sanda, accidentat la America Express. Artistul a fost lovit de taur / Video

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Cum a apărut într-un videoclip The Weeknd și cine e iubitul ei

Citește și: Iubitul Iuliei Albu, Mike, și-a cerut scuze public pentru comportamentul de la America Express 2023: „A fost greșeala vieții mele”

Artista și Vlad Huidu au trecut printr-o perioadă dificilă

Înainte de a primi oferta de a participa la America Express, în perioada pandemiei, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trecut prin câteva momente dificile și chiar s-au separat timp de șase luni. Însă, cei doi au reușit să își rezolve problemele și au devenit un cuplu mult mai unit.

„A fost o perioadă foarte grea pentru amândoi, dar, cât am stat despărţiţi, niciunul dintre noi nu şi-a pierdut speranţa că ne vom împăca. Vorbeam unul cu altul şi, când ne-am regăsit, ne-am preţuit mai mult unul pe altul. Aveam încredere în sentimentele noastre şi că ne puteam împărtăşi absolut orice. Sunt foarte norocoasă că-l am pe Vlad în viaţa mea! Acum s-au aşezat lucrurile atât de frumos între noi, încât nu mai avem nimic să ne reproşăm. Am învăţat să ne bucurăm mai mult de ce avem împreună”, a povestit cântăreața.

Acum, cei doi au pornit împreună pe drumurile periculoase din America de Sud, alături de alte opt echipe.

„Pentru noi America Express este poate aventura vieţii. Ne aşteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit, care a trecut prin multe încercări, aşa că nu ne speriem prea uşor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Faptul că avem susţinerea copiilor, a familiei şi a prietenilor ne motivează şi mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show şi ne dorim mult să ne descoperiţi exact aşa cum suntem în viaţa de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, aşa că să înceapă America Express”, spuneau Giulia și Vlad înainte de a pleca în America Express.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Giulia Anghelescu înainte de a apela la operațiile estetice

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton