Cum arată frații Danei Rogoz. Gestul emoționant făcut pentru Radu: „Am plâns de mai multe ori”

.

Dana Rogoz și-a serbat unul dintre frați chiar în aceeași zi cu fiul ei, Vlad, care a împlinit 11 ani în urmă cu două zile. Actrița are o relație specială cu Andrei și Radu, cu care împarte multe amintiri din copilărie. Au fost acolo întotdeauna unul pentru celălalt acolo și s-au înconjurat cu multă dragoste atunci când și-au pierdut tatăl.

De această dată, Dana Rogoz a vrut să marcheze aniversarea fratelui ei într-un mod cu totul special, așa că i-a pregătit un filmuleț surpriză.

Dana Rogoz și-a sărbătorit fiul și fratele în aceeași zi

„Ieri am avut o zi foarte încărcată din punct de vedere emoțional. Cu alte cuvinte, am plâns de mai multe ori, de dimineață și până seară. Da, voi știți deja că ieri MOON a împlinit 11 ani. Și acesta a fost în sine un motiv de amintire a celor mai importante momente petrecute sub semnul Lunii mele. Dar tot ieri a fost și ziua fratelui meu, Radu. I-am pregătit un filmuleț surpriză cu ajutorul prietenilor săi și toată ziua am fost emoționată gândindu-mă cum îl va primi. Și a fost o reușită!

Așa că acum pot să le spun și aici fraților mei – Andrei (a cărui zi de naștere a fost pe 26 ianuarie) și Radu (6 februarie): LA MULȚI ANI! Vă iubesc! Nu am fost învățați să ne-o spunem față în față, dar sper că știți cât de mult vă iubesc, cât de fericită sunt că ne avem unul pe celălalt și cât de recunoscătoare vă sunt pentru tot”, a povestit Dana Rogoz pe o rețea de specializare.

Dana Rogoz, marcată de divorțul părinților

Părinții Danei Rogoz au divorțat pe când ea era doar o copilă. Actrița nu și-a văzut tatăl o lungă perioadă din viață. Apoi au reluat din nou legătură. În urmă cu câțiva ani l-a pierdut, însă, definitiv, iar în urmă au rămas regretele.

„Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații’, povestea Dana Rogoz, la „Vorbește lumea”, la PRO TV.

Dana Rogoz a avut un accident și a jucat cu piciorul rupt

Dana Rogoz a urcat întotdeauna pe scenă, fie că în viața ei se întâmpla un eveniment frumos sau unul dureros. Actrița povestește acum o întâmplare pe care nu a făcută publică. La un moment dat a avut un accident cu soțul ei, pe când se aflau pe scuter. Și-a rupt piciorul, dar a jucat așa, asta pentru că avea premieră la teatru.

„Cu două zile înainte de premieră „Leonce și Lena” mi-am rupt piciorul într-un accident cu scuterul. Radu conducea, eu eram în spatele lui. Primul lucru pe care l-am rostit după strigătul de durere a fost: „Am premieră! Ce mă fac?!”. Și am jucat cu piciorul acela de robot, pe care îl vedeți în pozele din spectacol. În mod normal aveam și cârje, dar pe scenă jucam fără, având grijă la fiecare pas. Vă dați seama ce grațioasă eram în rolul prințesei Lena… ceva superb”, spune Dana Rogoz.

„De fiecare dată când mă uit la fotografiile de la premieră îmi amintesc toată povestea”

Vedeta nu crede că o să poată acel moment vreodată. Își amintește cum tot spectacolul a trebuit refăcut și cum s-au mobilizat oamenii din echipă. A fost o experiență dureroasă, dar unică în felul ei. „De fiecare dată când mă uit la fotografiile de la premieră îmi amintesc toată povestea și cum a trebuit cu o zi înainte de spectacol să refacem tot traseul spectacolului, împreună cu Eugen Gyemant – care semnează regia – și cu colegul de scenă Andrei Seuşan – care ar fi trebuit la scenă pe care o vedeți în imagini să mă alerge prin fân! Dar eu am rămas cumințică, mai mult pe scaun”, spune Dana Rogoz.

Citeşte și: Soția lui Ilie Năstase a cerut ajutorul medicilor. Ce se întâmplă cu Ioana.„Aveam dureri foarte mari de cap”

Citeşte și: Radu Ștefan Bănică, anunț de proporții în ziua în care a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Ioana Văllimărescu

Citeşte și: Laura Cosoi, proiect nou în televiziune. Cu ce post TV a semnat și ce emisiune va prezenta: „Ce bucurie mă încearcă”

Citeşte și: Cum arată vila în care Marcela Fota locuiește cu fiul ei, după moartea soțului: „Am muncit”

„L-am reluat după o pauză foarte lungă, într-o formulă nouă”

Doar în pandemie vedeta nu a urcat pe scenă, asta pentru că spectacolele s-au sistat. Apoi s-a dat liber la teatru.

„În pandemie, spectacolul a intrat în pauză, ca toate celelalte, și l-am reluat după o pauză foarte lungă, într-o formulă nouă, cu forțe proaspete, fără picioare de robot sau în ghips, exact înainte să se încheie anul 2023. Drept urmare, acum că îl jucăm iar pe 9 și 11 februarie, mi se pare că trăiesc o nouă premieră a lui. Și m-aș bucură mult să ne fiți aproape”, precizează Dana Rogoz.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton