Cum arată fiica lui Paul Walker la zece ani de la moartea actorului. Meadow are acum 25 de ani

.

Meadow Walker a avut o legătură puternică cu tatăl ei, regretatul actor Paul Walker. Fiica starului a reușit să cunoască succesul, dar nu s-a împăcat niciodată cu plecarea lui prematură.

Născută la Los Angeles, pe 4 noiembrie 1998, în timpul relației dintre actorul din Fast & Furious și iubita lui de atunci, Rebecca Soteros, Meadow Walker a crescut în Hawaii cu mama ei și și-a văzut tatăl cu intermitențe. Mai târziu s-a mutat înapoi în L.A., unde părinții ei au împărțit custodia timp de câțiva ani, până când s-a mutat cu Paul Walker definitiv. Un an mai târziu, el a murit într-un accident de mașină, se întâmpla pe 30 noiembrie 2013.

Fiica lui Paul Walker este un model de succes

În anii de după moartea sa, Meadow Walker, acum în vârstă de 25 de ani, a devenit un model de succes. Ea continuă să onoreze moștenirea tatălui ei prin activități de caritate. Fiica actorului are, de asemenea, o relație apropiată cu starurile din Fast & Furious și chiar a devenit parte a francizei.

Meadow Walker și-a început cariera de model în 2017, semnând cu DNA Models, potrivit biografiei ei de pe Instagram. Pe lângă faptul că prezintă pentru designeri importanți, precum Proenza Schouler și Alexander McQueen, Meadow Walker, în vârstă de 25 de ani, a fost și imaginea Givenchy.

Meadow Walker s-a căsătorit. Ce alte războaie a dus

Ea a chemat firma Porsche în justiție. În septembrie 2015, Meadow Walker a intentat un proces producătorilor Porsche Carrera GT, pe care prietenul tatălui ei, Roger Rodas, îl conducea când cei doi doi și-au găsit sfârșitul. Potrivit People, mașina „nu avea elemente de siguranță care ar fi putut preveni accidentul sau, cel puțin, i-ar fi permis lui Paul Walker să supraviețuiască”.

Meadow Walker a lansat în septembrie 2015, în ziua în care tatăl său împlinea 42 de ani, Fundația Paul Walker.

Vin Diesel a condus-o la altar

Fiica celebrului actor s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan, în octombrie 2021. Cei doi au făcut publică relația lor în iulie, actorul împărtășind atunci o fotografie în care apăreau îmbrățișați.

S-au logodit luna următoare și s-au căsătorit într-o ceremonie intimă pe plajă, în Republica Dominicană. Mireasa a purtat o rochie Givenchy personalizată în ziua cea mare și a fost condusă la altar de prietenul apropiat al tatălui ei, starul din Fast & Furious, Vin Diesel. Actorul a dezvăluit că fiica sa, Hania Riley Sinclair, i-a fost domnișoară de onoare lui Meadow.

În august 2023, Meadow Walker și Thornton-Allan au fost văzuți în timp ce se plimbau cu skijetul la Saint-Tropez, în Franța. Cuplul era în vacanță cu familia lui Thornton-Allan.

Citeşte și: Regele Charles și Kate Middleton, implicați într-un scandal de proporții. Ce comentarii tulburătoare ar fi făcut despre Meghan Markle și Archie

Citeşte și: Fiica Ronei Hartner, devastată. Artista va fi îngropată într-o rochie albă: „A crezut până în ultima clipă că mama ei o să fie acolo pentru totdeauna”

Citeşte și: Meghan Markle, deranjată că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt mai bine văzuți: “Trăia cu frică”

Citeşte și: Mihaela Tatu, adevăratul motiv din spatele divorțului: „Nu mi-a părut nicio clipă rău” / Video

Meadow Walker a suferit o intevenție în timpul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră

Fiica lui Paul Walker a dezvăluit că a întrerupt o sarcină la începutul pandemiei de COVID-19, în 2020.

Meadow Walker a vorbit despre sănătatea ei și în noiembrie 2021, mărturisind pentru prima dată că a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori.

În septembrie 2023, Meadow Walker a marcat ceea ce ar fi fost cea de-a 50-a aniversare a tatălui ei și i-a adus un omagiu emoționant pe Instagram. Ea a postat o fotografie cu ea și Walker și un mesaj sfâșietor.

„La mulți ani, îngerul meu păzitor!  Îți mulțumesc pentru dragoste, îndrumare, prietenie, pentru că m-ai crescut să văd toată frumusețea din lume”, a scris fiica actorului. „Te iubesc și mi-e dor de tine în fiecare zi”, a adăugat Meadow Walker.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton