Cum arată fiica lui Cornel Palade

.
O țară întreagă îl cunoaște pe comediantul Cornel Palade, dar puțini sunt cei care știu că actorul are o fată care îi calcă pe urme.

Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriță și cântă într-o trupă, iar recent și-a făcut apariția într-un show de talente, fără ca tatăl ei să știe. Motivul este că nu s-a putut obișnui până acum cu emoțiile pe care le are atunci când știe că tatăl său este printre spectatori. Așa că, Ada și mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple.

Cum arată fiica lui Cornel Palade

„Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală”, le-a mărturisit tânăra celor patru jurați.

fiica lui Cornel Palade

„Am așteptări mari de la mine, așa cum lumea îl cunoaște pe tata și știe ce fel de om este, aș vrea să mă cunoască și pe mine”, a mai spus fiica lui Cornel Palade.

Admirator al „cuplului” Țociu-Palade, Ștefan Bănică jr a vrut să știe dacă prietenul tatălui său a încurajat-o pe Ada să urmeze o carieră în muzică. Răspunsul Adei l-a uimit însă: M-a ascultat, a zis că ar fi bine să nu mai cânt!”, a glumit Ada.

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Citește și – Cum arată soția lui Adrian Despot

Foto – PR, Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton