Cum arată fata cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase. Alessia Năstase a împlinit 20 de ani / Video

.

Fata cea mare a Amaliei Năstase și a lui Ilie Năstase, Alessia Năstase, a împlinit 20 de ani. Fiica fostului tenismen studiază la Paris și are o pasiune care se află în strânsă legătură cu domeniul în care a activat celebrul ei tată.

Alessia este primul copil al fostului cuplu Amalia și Ilie Năstase. Tânăra a venit pe lume pe 28 iulie 2003 și a ales să studieze Arta, la o universitate din Franța. Bucuria părinților ei a fost și mai mare, întrucât aceasta a primit și o bursă de studii.

Alessia, fata cea mare a Amaliei Năstase a împlinit 20 de ani

Amalia Năstase a vrut să o sărbătorească cum se cuvine pe fiica sa cea mare și a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, un clip realizat din mai multe fotografii cu fata ei și a lui Ilie Năstase. Colajul începe cu o imagine în care Alessia era foarte mică și cu întrebarea: „Când s-a întâmplat asta? Deja au trecut 20 de ani?”

„20 de ani este vârsta la care totul e magic, e iubire, e bucurie și fericire. Să le ai pe toate în viața ta și să știi că te iubim enorm, Alessia Năstase! La mulți ani!”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase în mesajul care a însoțit filmulețul de pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Te iubesc”, a fost răspunsul Alessiei Năstase.

Mai multe vedete autohtone i-au transmis, la rândul lor, urări Alessiei.

Andreea Esca, Oana Cuzino, Bianca Sârbu, sunt câteva din celebritățile care au ținut să îi transmită „La mulți ani” fiicei Amaliei Năstase.

„Fantastic cum au trecut anii! La muți ani”, a scris și Fabmuse Alina.

Citește și: Amalia Năstase, despre relația cu Răzvan Vasilescu: „Când iubești pe cineva nu e de ajuns că îl iubești”

Citește și: Amalia Năstase a descoperit secretul pentru menținerea siluetei: „Sunt trei idei principale!”

Alessia Năstase studiază arta la Paris

În urmă cu doi ani, Amalia Năstase a anunțat că fata ei cea mare a obținut o bursă de studii la Școala de Design Parsons din Paris, specializarea Fine Arts. Tânăra s-a mutat atunci în Franța, pregătită pentru o nouă viață.

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit, mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, spunea Alessia Năstase în 2021.

Tânăra a avut în 2020 și o expoziție pe care i-a dedicat-o tatălui său. Deși nu a ales să joace tenis la fel ca tatăl ei, Alessia a găsit o cale să celebreze cariera sportivului prin propia ei pasiune.

Citește și: Alimentul pe care îl evită Amalia Năstase: “Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi”/ Exclusiv

Citește și: Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: „A fost ca un roller coaster”

Ilie Năstase, un tată mândru

Fostul tenismen s-a declarat mândru de fiicele sale. Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, el a vorbit despre pasiunile și realizările Alessiei și ale Emmei, fetele pe care le are din căsnicia cu Amalia Năstase.

„Cum să mă simt altfel decât mândru de fetele mele! Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a spus atunci Ilie Năstase.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alessia Năstase

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton