Cum arată familia lui Neti Sandu

.
Foarte discretă, Neti Sandu vorbește rar despre familia ei și despre viața ei personală, în general, dar de curând ea a făcut dezvăluiri destul de intime într-un interviu acordat Andreei Esca la Europa FM. Prezentatoare horoscopului de la Pro TV a vorbit despre relațiile ei eșuate. Chiar dacă nu are copii, vedeta este foarte atașată de sora ei și de nepoate. 

Neti Sandu, părăsită după 10 ani de relație

Neti Sandu s-a căsătorit la 24 de ani, însă totul a durat doar doi ani. ”Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea ”, a mărturisit Neti. Ea a găsit puterea să povestească despre despărțirea care s-a produs chiar în perioada în care a început să lucreze la Pro TV. Chiar în primele ei zile la postul TV, Neti i-a mărturisit lui Florin Călinescu: ”Eu sunt atât de dărâmată  că eu nu știu dacă o să pot să fac față aici.

”În prima zi, când am avut prima zi de emisie, el a venit și și-a luat toate lucrurile din casă. Și eu când am ajuns de la emisiune și am văzut casa devastată, deci pur și simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa… El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine și nici să îmi spui… A plecat fără să avem vreo discuție și vii și îți furi lucrurile din casă…” a povestit Neti.

Cum arată familia lui Neti Sandu

Ea a făcut terapie timp de cinci ani pentru a putea trece peste trauma despărțirii. După această întâmplare, a ales să nu se mai implice într-o nouă relație. ”Nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, spunea Neti Sandu într-un alt interviu.

Mari, sora prezentatoarei TV, are două fiice, iar una din ele are, la rândul ei, o fetiță și toate sunt foarte apropiate de Neti.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton