„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție”. Cum arată etajul vilei Claudiei Iosif. Fosta iubită a lui Dorian Popa a amenajat o cameră pentru pisici

.

Claudia Iosif, a.k.a Babs, a terminat cu amenajarea completă a noii case în care s-a mutat și le-a arătat fanilor cum arată.

Fosta iubită a lui Dorian Popa, în vârstă de 39 de ani, le-a arătat urmăritorilor ei din mediul online parterul vilei în care locuiește, dar rămăsese datoare cu etajul.

Cum arată etajul vilei unde locuiește Claudia Iosif, Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție, o casă extrem de frumoasă. Așa cum e făcută ea, e făcută cu foarte mult bun gust de o firmă de arhitecți. Am cumpărat această casă, o voi transforma, ca să observați cât de obsedată sunt eu de monocromie. Ea e foarte frumoasă așa cum este, dar o să vedeți în curând ce o să fac” – anunța Babs acum câteva săptămâni.

Pentru că tocmai și-a pus la punct și etajul casei, fosta iubită a lui Dorian Popa (35 de ani) a publicat pe conturile sale de socializare imagini cu imagini cu această parte a vilei, unde se află dormitorul, baia, dressing-ul și… cireașa de pe tort, o cameră special amenajată pentru pisicile ei. „Am rămas datoare cu etajul!” – a scris ea recent pe Instagram.

Amenajarea etajului casei lui Babs a fost realizată în aceeași manieră ca parterul, păstrându-se nuanțele deschise ale pereților și stilul mobilierului.

Vezi în GALERIA FOTO  cum arată etajul vilei unde fosta iubită a lui Dorian Popa s-a mutat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Babs și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani de relație

Deși au format mai bine de un deceniu unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz, Babs și Dorian Popa au pus punct relației și au luat-o pe drumuri separate.

Separarea a fost anunțată de Claudia, pe pagina sa de Instagram.

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs pe Instagram.

Citeşte şi: De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”

Citeşte și: Cine este și cum arată „asistenta” lui Dorian Popa. „Muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână”

Citeşte şi: Dorian Popa și iubita sa, Babs, s-au filmat cu perfuzii în brațe. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Citeşte şi: Spovedania lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Am greșit indiscutabil”

S-a mai zvonit în trecut că Dorian și Claudia s-ar fi despărțit, dar influencerul a negat informațiile.

„I-am spus mereu că eu sunt acolo să o ajut cu mare drag. Dar noi preferăm să ne menținem intimitatea. De fapt, asta ne ajută să rămânem încă împreună, față de alții. Majoritatea se afișează prea mult, se consumă efectiv. Părerea mea este că relațiile trebuie să rămână intime, private”, a declarat artistul în urmă cu mai mult timp, când aparițiile lui împreună cu Claudia deveniseră tot mai rare, în mediul online, conform Playtech.

”Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun”

Cât timp au fost împreună, cei doi și-au păstrat relația departe de atenția excesivă a publicului și au fost foarte discreți în această privință.

”Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a explicat Babs acum ceva timp, într-un InstaStory.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton