Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. Era roşcată cu părul scurt

.

Diandra Doris Moga se numără printre cele 10 ispite feminine care s-au înscris la reality show-ul Insula Iubirii ca să testeze fidelitatea bărbaţilor concurenţi. Deşi au fost difuzate doar cinci episoade din emisiunea de pe Antena 1 până în prezent, este clar că Andrei Rotaru a dezvoltat o afinitate pentru brunetă. Aceasta este una dintre cele mai focoase femei din Thailanda, iar imaginea cu care defilează acum este total diferită de cea pe care o avea înainte de operaţiile estetice.

Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice

Diandra Doris Moga, una dintre ispitele din reality show-ul „Insula Iubirii”, a trecut printr-o transformare remarcabilă de-a lungul ultimului deceniu. Imaginile din 2013 comparate cu cea din 2024 arată schimbări semnificative în înfățișarea sa, evidențiind intervențiile estetice pe care le-a suferit, precum şi evoluția stilului său personal.

În 2013, Diandra Doris Moga avea părul foarte scurt, tuns bob şi a optat atât blond, cât şi pentru roșcat, în materie de culoare – ambele fiind alegeri foarte îndrăzneţe şi vibrante, reflectând probabil personalitatea sa de atunci. Totodată, forma sprâncenelor era diferă de cea actuală, optând pentru o formă mai naturală.

Citeşte şi: Lista completă a interdicțiilor impuse de Daiana lui Rareș la Insula Iubirii: „Exagerează enorm”

Citeşte şi: Marcel Andrei, ispita de la „Insula Iubirii”, a lucrat cinci ani în armată. Cum arăta înainte, fără barbă și fără tatuaje

Ce intervenţii estetice a suferit Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii

Cât despre intervenţiile estetice suferite, ispita de la „Insula Iubirii” a suferit o intervenţie de mărire a buzelor pentru a obţine volumul şi conturul pe care le are în prezent. Mai mult decât atât, din imagini reiese că ar fi suferit şi o remodelare mandibulară pentru o bărbie mai proeminentă şi frumos conturată. Pe lângă intervenţiile estetice la nivelul feţei, bruneta a apelat şi la intervenţia de augmentare a sânilor pentru un bust impresionant.

Un alt aspect evident este schimbarea danturii. Zâmbetul său din 2013 era diferit, iar în imaginea din 2024 zâmbetul său este mult mai perfect și strălucitor, indicând probabil utilizarea fațetelor dentare sau a altor intervenții estetice dentare.

Citeşte şi: Reacția lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”, după ce s-a spus că și-ar fi bătut soția. „Are niște apucături!”

Diandra Doris Moga și-a schimbat stilul de mai multe ori de-a lungul anilor, trecând de la tunsori scurte și culori vibrante la stiluri mai mature și rafinate. De-a lungul timpului a renunțat la roșcat în favoarea blondului, iar de atunci a experimentat diverse nuanțe și stiluri care i-au pus în evidență frumusețea.

Tânăra de 27 de ani nu doar că și-a schimbat aspectul fizic, dar a și atins numeroase realizări. În prezent, Diandra Doris Moga este fondatoarea unui brand de haine și are o prezență activă pe rețelele de socializare, unde își promovează produsele și împărtășește conținut despre fashion și make-up. Cu zeci de mii de urmăritori, ispita de la „Insula Iubirii” a devenit imaginea altor branduri și o influență majoră în domeniul modei și frumuseții.

Insula iubirii, reality-show de pe Antena 1, a ajuns deja la cel de-al cincilea episod al sezonului cu numărul opt. Show-ul va fi difuzat de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la 20:30. În acest nou sezon, cinci cupluri îşi vor testa relaţiile. Iar timp de 21 de zile, tinerii vor sta departe unii de ceilalţi, băieţii într-un resort, fetele în altul, dar aproape de ispite. Show-ul este filmat pe insula Phuket din Thailanda.

Sursa foto: Instagram şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton