Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei. Cine au fost bărbații care au cucerit-o, înaintea soțului ei, Sorin Gonțea

.

Daiana Anghel (39 ani) a câștigat, împreună cu soțul ei, Sorin Gonțea, titlul de Power Couple România după ce au reușit să îi învingă în marea finală pe Oana Matache și Radu Siffredi. Daiana este o persoană cunoscută în lumea showbizului autohton, începându-și cariera în urmă cu mai bine de 10 ani, când a fost știristă la trei posturi de televiziune.

Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei

Daiana Anghel și-a început cariera în televiziune în urmă cu peste un deceniu. A fost prezentatoare de știri atât la Kanal D, cât și la Antena 1 și Pro TV. După o perioadă a decis să renunțe la televiziune și a devenit specialist în skincare, precum și un influencer de succes în acest domeniu.

VEZI și Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea. Cuplul locuiește într-o casă luxoasă din Brașov

De-a lungul timpului, concurenta de la Power Couple România și-a făcut mai multe schimbări de look fiind, pe rând, blondă, șatenă, brunetă, având la un moment dat și breton.

Născută pe 15 august 1985, în zodia Leu, Daiana Anghel a ținut la înfățișarea sa și a avut grijă să arate mereu impecabil, mai ales la evenimentele publice. Și pe rețelele de socializare, fotografiile ei au fost intens apreciate.

În anul 2010, aceasta a încins spiritele cu o ședință foto sexy pentru FHM.

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea, au câștigat primul sezon Power Couple România

Citește și: Cine este Sorin Gonțea de la Power Couple. Soțul Daianei Anghel a trecut prin momente dificile în viață

Daiana Anghel a apelat la medicul estetician

La fel ca multe alte vedete autohtone, Daiana Anghel a trecut și ea pragul medicului estetician. În anul 2022, aceasta a decis să își facă o intervenție estetică pentru a scăpa de gușă.

După ce a încercat prin mai multe metode să scape de gușă, Daiana Anghel a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician.

„Dacă e cum am avut eu (n.r. gușă), un pic de grăsime și o conformație anatomică, atunci slăbitul nu are legătură. În cazul meu, gușa nu are nicio legătură cu tiroida. La mine așa a fost conformația și nu am vrut să o las să se dezvolte mai mult ca apoi să fie nevoie de ceva invaziv. Am încercat, la un moment dat, cu niște injecții care se fac pentru diminuarea stratului adipos, dar la mine nu au avut niciun efect”, a povestit în urmă cu doi ani, Daiana Anghel, pe pagina sa de Instagram.

Aceasta a precizat că operația nu a fost una dureroasă, însă i-a fost incomod platurele mare pe care a trebuit să îl poarte o perioadă.

„Recuperarea presupune să ai acel plasture, la mine nu s-a terminat. După două săptămâni am programare la control și îmi va spune atunci doamna doctor ce trebuie să fac în continuare. Operația nu doare absolut deloc, nu am simțit niciun fel de discomfort în afară de faptul că acest pansament mă ține și nu am mobilitatea necesară a gurii. Am fost puțin umflată la față, dar doar în ziua aia, la gușă mai durează până se va vedea rezultatul final, eu mă aștept să se vadă din prima lună”, a precizat ea atunci.

Daiana Anghel a precizat că această operație a costat-o câteva mii de euro.

Citește și: Războiul continuă în instanță. Florin Dumitrescu și soția lui, dați în judecată de Antena Group. „Începe să-mi fie teamă!”

Citește și: Mircea Radu, detalii din intimitatea vieții de familie. „Soția mea a exclamat recent – O! Ce surpriză!” Cum o răsfață pe Raluca / Exclusiv

Cine au fost bărbații din viața câștigătoarei Power Couple România

Daiana Anghel s-a iubit, de-a lungul timpului, cu câțiva bărbați cunoscuți din România. Cu unul a fost la un pas de a ajunge la altar, dar povestea lor s-a încheiat din cauza infidelității.

Fosta prezentatoare a avut o relație cu antrenorul de fotbal Dan Oprescu pentru ca, mai apoi, să ajungă în brațele lui Traian Tamaga. După doar șase luni, bărbatul a cerut-o de soție, iar ea a acceptat încântată.

Însă, cu doar câteva săptămâni înaintea marelui eveniment, bărbatul a decis să rupă logodna. Motivul ar fi fost infidelitatea Daianei, care l-ar fi înșelat cu Ciprian Marica. Traian Tamaga i-ar fi surprins pe cei doi împreună, moment în care a anulat nunta și s-a aruncat în brațele unei alte femei, potrivit Cancan.

Relația Daianei Anghel cu Marica nu a durat nici ea foarte mult și, după o perioadă, aceasta s-a lăsat cucerită de actualul ei soț, chef Sorin Gonțea.

„Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt. Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp’, a declarat Daiana Anghel, înainte să plece în Malta pentru Power Couple.

Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2019, iar religios în anul 2021 din cauza restricțiilor și a pandemiei de COVID-19 de la acea vreme.

Cei doi locuiesc împreună la Brașov, orașul lui natal, într-o casă de lux.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei sale

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton