Cum arată și cu ce se ocupă soția magicianului Robert Tudor

.

Magicianul Robert Tudor se află alături de soția lui, Elena Tudor, și de copiii lor, în vacanță în Mallorca. De acolo, bărbatul a publicat mai multe portrete de familie în mediul online.

Cum arată și cu ce se ocupă soția magicianului Robert Tudor

„Una dintre cele mai frumoase vacanțe! Mallorca este minunată și fiecare loc de pe insulă e diferit!”, a scris magicianul în mediul online.

Anterior, în dreptul unui selfie cu Elena, Robert a mai scris: „Cât să te mai iubesc ca un nebun?”. „Am găsit două comori în apă. Cu ei e la fel ca în spectacole, mă bucur de bucuria lor”, a mai scris în dreptul unei imagini cu fiul și cu fiica lui.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Oana Leonte, nouă reacție după ce s-a scris că ar forma un cuplu cu Liviu Dragnea

Citește și: Elena Udrea, reunită cu fiica ei după 4 luni de închisoare. „Eva nu știe ce se întâmplă”

Citește și: Iulia Vântur, aniversare de 42 de ani alături de Salman Khan și de familia actorului

Soția magicianului deține propria afacere, business prin intermediul căruia vinde seturi de veselă pictate manual, precum și tablouri. Elena are o siluetă suplă și tonifiată și este în aproape toate imaginile de pe rețelele de socializare cu zâmbetul pe buze.

Robert a devenit cunoscut în 2015, odată cu participarea în sezonul 5 „Românii au Talent”, pe care l-a părăsit în semifinală. În 2019, Robert a găzduit emisiunea „Vocea României Junior”, mai târziu, în 2020, participând și în show-ul „iUmor”. A mai bifat apariții și în emisiuni precum „La Măruță” și „Neața cu Răzvan și Dani”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton