Cum arăta Cove în liceu. Imagini nemaivăzute cu prezentatorul: „Nicio schimbare”

.

Gabriel Coveșanu, sau Cove cum îl știe toată lumea, este unul dintre cei mai simpatici prezentatori din România. De mai bine de 20 de ani acesta aduce zâmbetul pe buzele telespectatorilor și, atunci când are timp, și pe cel al fanilor săi de pe rețelele de socializare. Așa a făcut și acum când a postat pe Instagram câteva imagini de colecție, de pe vremea când era doar un elev de liceu.

Cove a devenit cunoscut în momentul în care a fost co-prezentator al emisiunii „Surprize, surprize”, unde a făcut echipă cu Andreea Marin. De atunci, el a avut nenumărate proiecte în televiziune, printre care „Vorbește lumea”, „Flash monden” sau „Magic taxi”. În mediul online, acesta are peste 140.000 de urmăritori, cu care împărtășește deseori imagini din viața lui.

Cum arăta Cove în liceu

Cove, în vârstă de 49 de ani, a distribuit pe rețelele de socializare două fotografii de pe vremea când era elev la liceu.

„Ani de liceu, după revoluție. M-am gândit la câteva versuri despre melancolie, ani de liceu și noiembrie – la ceas de seară… Dar noi eram fericiți pentru că scăpasem de uniforme”, a scris prezentatorul de televiziune în mesajul care a însoțit imaginile.

Nu este pentru prima dată când Cove le arată fanilor săi imagini din tinerețe. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii din copilărie, în care apare în brațele mamei sale, care a decedat în urmă cu doi ani.

Internauții au reacționat la imaginile din liceu ale lui Gabriel Coveșanu, susținând că nu se vede nicio diferență, fiind ușor de recunoscut.

„Nicio schimbare. Doar părul e mai mare”, a comentat o persoană.

Citește și: Cove, mesaj copleșitor la doi ani de la moartea mamei: „Îți simt lipsa din ce în ce mai tare”

Citește și: S-au iubit Alina Sorescu și Cove în secret? Cântăreața a spus adevărul și a dezvăluit de ce a dezamăgit-o Cătălin Măruță

Citește și: Cove, despre colaborarea cu Andreea Marin: „Nu ne-am apucat de televiziune să ne umplem de bani”

Citește și: Liviu Vârciu, despre bani, succes și revenirea trupei L.A. “Vreau să bucur oamenii” | Exclusiv

Gabriel Coveșanu, adevărul despre „neînțelegerile” cu Adela Popescu

În umră cu doi ani, Cove a decis să renunțe la jobul de prezentator al emisiunii „Vorbește Lumea”, pe care o prezenta la momentul respectiv împruenă cu Adela Popescu. Au apărut apoi zvonuri privind motivul din spatele acestei decizii, potrivit cărora Cove a plecat din cauza colegei sale de platou.

Acum, el a lămurit lucrurile, explicând că el și Adela Popescu se înțeleg foarte bine și că micile „înțepături” din timpul emisiunii făceau parte din rolurile pe care ei le jucau.

„Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa de la Vorbește lumea). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre. Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii”, a explicat Cove pentru Playtech.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Cove în liceu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton