Cum arată copiii și soția lui chef Ștefan Popescu. Juratul de la Chefi la cuțite a pornit într-un circuit al Turciei

.

Chef Ștefan Popescu este mândrul tată a doi băieți, iar unul dintre ei merge deja pe urmele lui, fiind pasionat de bucătărie. Juratul de la Chefi la cuțite a pornit într-o călătorie prin Turcia alături de familia lui, iar imaginile cu fiii săi au cucerit pe toată lumea.

Cum arată copiii și soția lui chef Ștefan Popescu

Aflat în pauza filmărilor sezonului 14 Chefi la cuțite, juratul show-ului gastronomic, Ștefan Popescu, se bucură de o vacanță memorabilă alături de familie. Chef Popescu, soția sa, Alina, și cei doi copii vizitează Turcia, urmând un circuit spectaculos. După zborul cu balonul din Cappadocia, juratul Chefi la cuțite a povestit în detaliu cum a decurs până acum călătoria sa în care a colecționat o sumedenie de amintiri cu totul speciale.

„Am pornit într-o călătorie de 15 zile prin Turcia, planificată în detaliu de Alina, soția mea. Fiul nostru cel mare a învățat chiar anul acesta la geografie despre strâmtorile Bosfor și Dardanele, despre despărțirea continentului Europa de Asia, iar când i-am spus ca vom vizita un oraș care este cu un picior în Asia și unul în Europa pur și simplu i-au sclipit ochii. Copiii nu mai aveau răbdare și erau entuziasmați că se vor plimba prin locurile despre care au auzit la școală și că în această călătorie vor vedea atâtea mari, Neagră, Marmara, Egee, Mediterană”, a povestit Chef Popescu.

Cum era de așteptat, bucătarul a profitat de ocazie pentru a cunoaște mai bine gastronomia din Turcia, alegând să ia mesele în locații cu specific turcesc.

Citește și: Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner. Juratul Chefi la cuțite a avut parte de o surpriză de proporții

Citește și: Orlando Zaharia, de la „Chefi la cuțite”, despre boala fiului său. „Nu a mâncat dulce în viața lui”. Ce diagnostic a primit Andreas

„Am plecat pe la 5 dimineața, cu direcția Istanbul, unde am stat 3 nopți și, din prima zi, fără a irosi nici măcar o oră, am început să vizitam obiectivele turistice, inserând pentru copii și locuri precum Acvariul Sea Life. După Istanbul, am stat o noapte în Ankara, capitala Turciei. Peste tot am mâncat numai în restaurante cu specific turcesc, iar copiii au fost deschiși să încerce preparatele tradiționale. În Istanbul, de exemplu, micul dejun a fost 100% tradițional turcesc. După Ankara, am oprit la faimosul lac sărat Tuz Gölü și am vizitat orașul subteran Saratli, pe 7 nivele (doar 3 sunt vizitabile). Aici am trăit momente aparte, împrietenindu-ne cu câțiva săteni, de la care am cumpărat suveniruri lucrate manual”, a spus Chef Popescu.

Juratul Chefi la cuțite a zburat cu balonul deasupra Cappadocia

Chef Ștefan Popescu a povestit cum el și familia sa au avut ocazia să zboare cu balonul deasupra Cappadocia.

„Am înnoptat apoi în Cappadocia, la Göreme, de unde am fost preluați cu noaptea-n cap – mai exact la ora 4:25 – spre o altă aventură: zborul cu balonul deasupra văilor Cappadociei a fost o experiență unică”, a mărturisit juratul Chefi la cuțite, care a dezvăluit și ce itinerar va avea în continuare alături de familie, în această vacanță.

Citește și: Betty Salam, planuri de nuntă cu Cătălin Vişănescu, chiar dacă s-au separat: „Sunt foarte complicată ca femeie”

Citește și: Ștefan Floroaica a explicat de ce el și Sânziana Negru au aruncat punga cu alimente la gunoi. Reacția Lidl și a vedetelor: „Mâncarea este sfântă”

„Acum ne continuăm călătoria în Antalya. Iar pe parcursul traseului mai avem de vizitat terasele de calcar de la Pamukkale, Izmir, orașul antic Efes și Troia, bifând și o croazieră pe Dardanele. Vom lăsa Turcia în urmă traversând pe cel mai lung pod suspendat: Podul Çanakkale 1915”, a declarat Chef Popescu.

Bucătarul spunea, în urmă cu ceva timp, că soția lui, Alina, este cea care este chef-ul acasă.

„Nu ne înțelegem în bucătărie și cedez, o las pe ea, pentru că nu îi place să primească indicații din partea mea. Poate este un defect profesional și spun lucrurile pe un ton mai sever, de șef, ceea ce nu prea se pliază pe stilul de gătit relaxat de acasă”, preciza chef Popescu.

În urmă cu câteva săptămâni, Ștefan Popescu spunea că este pregătit pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, emisiune a cărui jurat a devenit în sezonul 13.

„Am revenit în noul sezon cu forțe proaspete, pentru a-mi lua revanșa. Vreau să am echipă și să câștig acest sezon. Pentru mine, în trei cuvinte, acest sezon este despre: energie, revanșă și câștig”, a afirmat chef Ștefan Popescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată soția lui copiii lui chef Ștefan Popescu

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton