Cum arată copiii lui Lucian Bute

.
Lucian Bute este cel mai titrat român din box, după ce timp de patru ani și jumătate a deținut centura IBF la categoria supermijlocie. Toată lumea îl cunoaște pentru performanțele sale din box, dar pugilistul este și un adevărat familist.

Bute, în vârstă de 39 de ani, este stabilit în Canada alături de soția sa, Elena, și cei doi copii ai cuplului. Micuța Ema Anabella s-a născut în martie 2017, în timp ce cel mai mic membru al familiei se numește Eric Ștefan și a venit pe lume anul trecut, pe 10 decembrie.

Pugilistul este foarte încântat de micuții săi cu care postează des fotografii pe rețelele de socializare. De curând, Bute a postat pe Instagram o imagine cu copiii lui.

Fotografia a fost făcută pe 11 martie, la câteva zile după ce Anabella a împlinit 2 ani. În timp ce fetița lui Lucian este toată un zâmbet, micuțul Eric pare surprins de tot ce se întâmplă în jur. Dar poza este una cu adevărat reușită și a strâns peste 800 de aprecieri de la fanii campionului.

De asemenea, la sfârșitul lunii februarie, Bute a postat o fotografie în care își ține băiețelul în brațe, iar acesta râde cu gura până la urechi.

 

View this post on Instagram

 

#tuesdaymotivation #familylife #fathersontime #lavieestbelle #momenteinfamilie #familyfirst #children #happiness

A post shared by Lucian Bute (@butelucian) on

Lucian Bute s-a însurat în anul 2013 cu Elena, nunta având loc în Galați, în localitatea natală a acestuia, Pechea. În 2017, el a devenit tată pentru prima dată. Fericitul tătic a dat vestea pe o rețea de socializare: „Eu și soția mea suntem încântați să anunțăm sosirea fiicei noastre, Ema Anabella. S-a născut pe 3 martie 2017. Viața are o nouă semnificație pentru noi. Îți mulțumim, Doamne!”.

La nici doi ani, pugilistul a devenit din nou tată, de această dată soția sa dăruindu-i un băiețel.

Eric Ștefan Bute – 4,51 kilograme. 10 decembrie, ora 23:51. Familia Bute este în culmea fericirii. Îi mulțumim Lui Dumnezeu”, a scris atunci Lucian pe Facebook.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton