Cum arăta Claudia Florescu, concurenta de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. S-a schimbat radical

.

Claudia Florescu s-a făcut remarcată în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, unde a participat alături de fostul iubit, Bogdan Cîrlan. Fosta concurentă a impresionat prin sinceritatea sa şi prin maniera de a spune lucrurilor pe nume, dar şi prin aspectul fizic demn de o antrenoare de fitness. Pe lângă timpul alocat sesiunilor de sport, Claudia a apelat şi la medicul estetician pentru câteva intervenţii, după cum se poate vedea în pozele publicate de aceasta de la vârsta de 20 de ani. Cum arăta înainte?

Ce au făcut Claudia Florescu şi Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii

Claudia Florescu a venit la „Insula Iubirii” împreună cu iubitul ei de la momentul acela, Bogdan Cîrlan, cu scopul de a testa puterea relației lor. Participarea la reality-show-ul de pe Antena 1 a fost o experiență revelatoare pentru brunetă, care a declarat că nu a regretat nicio clipă decizia de a se înscrie. Mai mult decât atât, emisiune a ajutat-o să realizeze că nu se poate adapta lângă o persoană care nu îi seamănă la caracter și că nu este dispusă să facă compromisuri în relații.

În cadrul unui interviu recent pentru Antena 1, Claudia Florescu a recunoscut că relaţia dintre ea şi fostul iubit, Bogdan, a trecut prin schimbări semnificative. Aceasta a mărturisit că despărțirea lor ar fi avut loc oricum, chiar dacă nu ar fi participat la emisiune, deoarece iubirea dintre ei s-a stins din cauza lipsei de acțiune din partea lui Bogdan.

Citeşte şi: Radu Vâlcan, dezvăluiri din culisele sezonului 8 „Insula Iubirii”: „Participanții sunt oameni cu probleme mai mult sau mai puțin grele” / Exclusiv

Citeşte şi: Bogdan Cîrlan a slăbit 20 kg după separarea de Claudia Florescu. Cum arată acum fostul concurent de la „Insula Iubirii”

Totodată, antrenoarea de fitness a recunoscut că din cauza unui eveniment recent, a decis să nu mai ţină legătura cu Bogdan, după ce acesta a refuzat să o ajute într-o situație dificilă.

„Ieri i-am cerut o favoare, m-a dezamăgit foarte mult și mi-am dat seama că nu are rost să țin lângă mine persoane care mă caută doar pentru un beneficiu. Îl ajutam și eu cu ce puteam. Oricum îl stimez ca persoană, dar nu mai vreau să am nicio legătură cu el”, a spus Claudia Florescu pentru a1.ro.

Claudia Florescu, într-o relaţie cu un bărbat italian

În prezent, Claudia este stabilită în România, însă este într-o fază de cunoaștere cu un bărbat italian. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a declarat că ia lucrurile așa cum vin, fără să își facă planuri mari, menţionând că este posibil să se mute din nou în Italia, dacă lucrurile vor fi spre binele ei.

„Iau lucrurile așa cum vin, fără să-mi propun ceva. El mi-a spus să mă mut înapoi în Italia, mă voi muta în Italia, dar pentru mine, pentru că așa îmi doresc!”, a mai spus fosta concurentă de la Insula Iubirii pentru sursa menţionată anterior.

Claudia Florescu, schimbată radical după intervenţiile estetice

Claudia Florescu, concurenta de la sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, a fost întotdeauna deschisă și sinceră în privința transformărilor fizice prin care a trecut de-a lungul timpului. O parte semnificativă a acestei schimbări se datorează intervențiilor estetice la care a apelat, având un impact major asupra imaginii sale.

Astăzi, Claudia Florescu arată complet diferit față de cum arăta înainte de intervențiile estetice și de începutul carierei sale în fitness. Bruneta a recunoscut că a ales să își facă o operație de augmentare a sânilor, dorindu-și să îmbunătățească aspectul fizic și să se simtă mai încrezătoare în propriul corp.

Pe lângă operația de augmentare a sânilor, Claudia a apelat și la acid hialuronic pentru a-și contura și mări buzele. Aceste intervenții estetice au transformat considerabil aspectul său fizic, aducându-i un plus de încredere și satisfacție personală. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” nu a ascuns niciodată aceste detalii de fanii săi, preferând să fie transparentă și să împărtășească aceste experiențe cu comunitatea sa de pe rețelele sociale.

Transformarea Claudiei nu s-a oprit însă la intervențiile estetice. Decizia de a se apuca de sport și de a deveni antrenoare de fitness a fost un alt pas important în schimbarea sa. În adolescență, Claudia avea un aspect complet diferit, însă prin dedicare și muncă asiduă, a reușit să își redefinească fizicul. Antrenamentele intense și stilul de viață sănătos au contribuit la obținerea unei forme fizice de invidiat, după cum se poate vedea în galeria foto.

Sursa foto: Instagram şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton