Cum arată casa Sânzianei Negru de la America Express 2023. „Simplitate și mult bun gust” / Foto

.

Sânziana Negru a publicat în mediul online mai multe fotografii din casa ei, în procesul de reamenajare. Locuința concurentei de la America Express 2023 este decorată minimalist, în nuanțe de gri și negru.

Imaginile din casa Sânzianei Negru au aproape 9.000 de aprecieri și zeci de comentarii în mai puțin de 24 de ore de la postare. Comunitatea online a creatoarei de conținut digital i-a complimentat locuința și bunul său gust în decorarea ei.

Sânziana Negru de la America Express 2023 a postat mai multe imagini din casa ei minimalistă

În secțiunea de comentarii a postării, oamenii au descris casa Sânzianei drept „superbă”, „rafinată” și „extraordinară”. „Simplitate și mult bun gust”; „Vai, cât de frumoasă!”; „Superbe lustrele”; „Superb și rafinat”; „Extraordinară casa ta”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor concurentei de la America Express 2023.

„Câtă muncă și câtă grijă! Spor la toate Sânziana și abia așteptăm să vedem forma finală”, a comentat și Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii „Love Island România”. La rândul ei, Alina se află în procesul de reamenajare a unui apartament de la parterul unei clădiri istorice din București. Alina locuiește la Cluj, însă și-a dorit să aibă și o locuință în București, unde petrece foarte mult timp în interes profesional.

Casa Sânzianei Negru este amenajată într-un stil industrial, cu obiecte de decor lucrate manual, precum lustrele din lut, făcute pe comandă. De la aceeași artistă, Sânziana are și un tablou structural. O piesă similară de pe site-ul artistei costă 1.000 de lei.

Citește și: Cine a câștigat America Express 2024? Echipele Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru au ajuns în finala sezonului 6

Citește și: Primele reacții ale concurenților „America Express” la revenirea acasă. Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, afacere nouă după „America Express”. „Suntem aici să îți îndeplinim visul”

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme în timpul filmărilor America Express. Ce s-a întâmplat cu perechea

Cu cine formează Sânziana Negru un cuplu

În prima imagine din caruselul cu fotografii din locuința ei, Sânziana l-a surprins pe iubitul său, Ștefan Floroaica, fost semifinalist la „Exatlon”, de la Kanal D, și protagonist în serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1. În ultima perioadă, cuplul a publicat mai multe fotografii împreună pe rețelele sociale.

Sânziana Negru s-a născut în Republica Moldova. La vârsta de 7 ani s-a mutat în România, la Târgu Mureș, unde a și crescut. După încheierea studiilor în Comunicare și Relații Publice a debutat în modelling, înainte de a lucra în televiziune, ca reporter și prezentatoare TV.

În iulie 2012, Sânziana s-a lansat în muzică sub pseudonimul Siella, cu piesa „Love in the Air”. Doi ani mai târziu a lansat piesa „Semne”, ulterior renunțând la muzică și făcând tranziția către online. Din 21 octombrie o vom revedea la TV, la Antena 1, alături de Laura Giurcanu, în show-ul America Express 2023.

Foto: Instagram/Sânziana Negru

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton