Cum arată casa Roxanei Nemeș. Pregătirea ei a durat un an și jumătate. „Am investit tot sufletul nostru”

.

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au mutat în casă nouă după un an și jumătate de construcție și amenajare.

Roxana Nemeș a publicat pe Instagram mai multe imagini video din noua locuință, entuziasmată atât de proiect, cât și să afle părerile urmăritorilor ei.

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au mutat în casă nouă după un an și jumătate de muncă: „Am investit tot sufletul nostru”

„Casa noastră. 🤍 De când așteptam momentul să vă arăt la ce am muncit de un an și jumătate. În ce am investit tot sufletul nostru. Aștept părerile voastre! Bine ați venit în dressingul meu. Visul meu, de când eram mică”, a scris Roxana Nemeș pe Instagram.

„Bravo, să vă bucurați de ea!”; „Wow! Felicitări pentru dressing și pentru casă!”; „Totul este de vis! Felicitări pentru tot efortul depus. Este superbă căsuța voastră!”; „Foarte frumoasă! Totul realizat cu gust! Felicitări!”, au comentat o parte dintre urmăritorii solistei.

Citește și: Cum se menține Roxana Nemeș după ce a slăbit 20 de kilograme / Exclusiv

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Adelina Pestrițu cu familia. „E așa cum visam!” / Foto

Au fost însă și câteva persoane care au criticat perechea. „Câte băi aveți maică??; „Ce v-o trebui case atât de mari?”; „E frumos, adevărat, dar din ce aveți mai dați și la cei necăjiți, în special copii”, au scris aceștia.

Anterior, Roxana Nemeș și Călin Hagima au locuit într-un apartament. În vara anului trecut, solista și antreprenorul deja începuseră lucrările la casa „prevăzută pentru doi copii”. „Doamne-ajută! Să am o sarcină ușoară când va fi. Mă văd pe scenă până în ultima clipă. Îmi doresc copil, dar e cum vrea Doamne Doamne”, declara Roxana Nemeș în iulie 2022, pentru Impact.

Roxana Nemeș, cerere în căsătorie inedită. Cum a surprins-o Călin Hagima

Roxana Nemeș și Călin Hagima sunt căsătoriți din septembrie 2021. Cererea în căsătorie a avut loc pe 7 decembrie 2019, în București. Călin a proiectat pe un centru comercial dintre Universitate și Unirii mesajul: „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare, până apusul vieții ne va despărți?” și mai multe fotografii cu el și cu Roxana din vacanțele lor.

Perechea s-a cunoscut în vârf de munte. Atunci, Roxana și Călin s-au salutat și și-au văzut de drum pentru ca, povestea Roxana în urmă cu ceva timp, destinul să-i pună față în față de mai multe ori pe parcursul unui an și jumătate. Soțul Roxanei Nemeș deține mai multe business-uri în București.

„E foarte important să fim o echipă. Doar așa se poate, în opinia mea. (…) El a venit exact când și cum a trebuit. (…) Ne dorim foarte mult un copil. O să facem și nuntă mare în curând. Și Doamne-ajută să vină și bebe, mă rog mereu!”, povestea Roxana Nemeș în trecut, în emisiunea Teo Show.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton