Cum arată casa lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii. Ispita are o vilă cu piscină, saună și jacuzzi

.

Marcel Andrei (34 ani) de la Insula Iubirii s-a făcut rapid remarcat în vila fetelor, bărbatul devenind viral pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, fanii emisiunii au vrut să știe mai multe despre el și viața lui în Tenerife, acolo unde locuiește de câțiva ani. Ispita le-a prezentat tuturor casa sa cu piscină și jacuzzi, pe care o deține în România.

Cum arată vila lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii

Marcel Andrei a renunțat la cariera în armată și și-a schimbat total stilul de viață. În urmă cu câțiva ani, bărbatul s-a mutat în Tenerife, unde lucrează ca barman și ca antrenor personal. Deși locuiește mai mult timp în Spania, ispita masculină și-a cumpărat o vilă cu trei dormitoare, cu piscină și jacuzzi în România. Acesta și-a prezentat casa fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Pe lângă piscină și jacuzzi, casa lui Marcel mai are o saună și o curte mare în care este amenajată o zonă pentru grătar. Vila este amenajată în stil minimalist, bucătăria este open-space cu livingul, acesta alegând nuanțe de crem, alb și negru pentru mobilă.

De asemenea, în casa lui Marcel se găsesc trei dormitoare spațioase și două băi.

„Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Am piscină, jacuzzi, saună. Aici e un view superb ca să vezi „sumpsetul”, a spus Marcel de la „Insula Iubirii.

Deși spune că deține o casă și în Tenerife, Marcel Andrei încă nu a prezentat publicului imagini cu locuința sa.

Citește și: Filmarea cu Bianca Mitroi în timp ce îi distrugea maşina iubitului ei, Robert Braia de la Insula Iubirii, după ce a aflat că i-a aruncat motanii de la etaj / VIDEO

Citește și: Cum şi-a motivat Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” reacţiile de pe parcursul emisiunii: „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu”

Bărbatul urmează să se căsătorească cu Armina Grigoraș

După ce a terminat filmările la Insula Iubirii, Marcel a început o relație cu Armina Grigoraș, o tânără pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare. Deși au început să vorbească înainte de emisiune, între ei s-a înfiripat o poveste de iubire de abia după ce el a revenit din Thailanda.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, în februarie. Ușor, ușor am început să vorbim mai multe! Formăm un cuplu din momentul în care a ieșit din emisiune, noi vorbeam de dinainte, dar nu era ceva concret. În realitate este un bărbat foarte atent, sensibil, amuzant și foarte iubitor. Imaginile din emisiune nu mă afectează, pentru că în momentul acela nu forma o relație cu mine în totalitate. Nu este genul care să mintă și nu nu m-a mințit niciodată! Nu i-aș putea ierta trădarea și lipsa de respect”, a declarat Armina pentru Fanatik.

Citește și: Imagini cu Maria Covasa de la Insula Iubirii, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. S-au despărţit după emisiune

Citește și: Fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii îi aduce acuzații grave: „Fugiți cât puteți de el”

Cei doi se pregătesc de nuntă și chiar își doresc să devină părinți.

⁠„Familia mea îl susține, la fel și familia lui. Nu sunt deranjați de imaginile de la Insulă. Avem planuri de căsătorie, chiar recent am discutat cu familiile noastre despre acest subiect și au fost plăcut surprinși! Nunta va fi anul acesta. Încă nu am stabilit toate detaliile! Suntem încă în discuții cu familia. Dar va fi sigur în București”, a precizat iubita lui Marcel Andrei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată casa lui Marcel, ispita de la Insula Iubirii

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton