Cum arată casa lui Jennifer Garner. Actrița locuiește acolo cu copiii ei și ai lui Ben Affleck

.

Jennifer Garner și-a proiectat casa din Los Angeles luând în considerare toate dorințele copiilor ei și ai lui Ben Affleck, Violet, Seraphina și Samuel. Actrița în vârstă de 52 de ani și-a deschis porțile locuinței sale, unde le-a prezentat tuturor casa confortabilă și luxoasă în care se bucură de clipele petrecute cu cei dragi.

Cum arată casa lui Jennifer Garner

Jennifer Garner a reușit să își proiecteze casa visurilor, unde locuiește acum cu cei trei copii pe care îi împarte cu Ben Affleck. Actrița a dezvăluit că, pe lângă un living spațios, o terasă uriașă cu piscină, și o bucătărie spectaculoasă, are o cameră specială, plină cu paturi supraetajate încorporate, „unde copiii se pot relaxa împreună”.

Pe lângă sala de petreceri în pijama, Garner spune că a transformat un mic dulap de sub scări, în propriul birou pentru fiul ei, Smauel, care este un mare fan al filmului Harry Potter.

Este „doar un mic loc în care să intre și să viseze”, spune ea despre camera micuță.

„În mare parte se ascunde de mine și mănâncă bomboane, dar nu-l pot învinovăți. Aș face la fel”, a glumit ea.

„Nu am construit niciodată nimic de una singură înainte și sunt atât de mândră de asta. Sunt plină de recunoștință de fiecare dată când intru în casa mea. Că pot să locuiesc aici, că sunt atât de norocoasă să-mi am copiii aici”, a zis ea la finalul filmărilor.

Living cu deschidere la piscină și baie ca-n filme

Jennifer Garner deține o casă uriașă, cu etaj, unde se bucură de intimitate alături de cei trei copii ai ei și unde poate fi mamă cu normă întreagă. Actrița are un living imens, despre care spune că este „cea mai mare cameră din casă”, în care a pus o masă pentru jocuri, precum și un pian.

De aici se deschid două uși de sticlă uriașe ce fac trecerea către terasă și piscină, astfel că petrecerile se pot desfășura atât la interior, cât și la exterior, în același timp.

Lângă piscină, actrița a construit un foișor luxos, care să o protejeze de soare.

Bucătăria este una la fel ca-n filme, cu o insulă în mijloc și un șemineu, precum și o masă rotundă cu scaune, unde copiii ei obișnuiesc să ia micul dejun.

De asemenea, Jennifer Garner a construit un loc pentru citit, unde a amplasat o bibliotecă în perete și o mică canapea confortabilă, întrucât, spune actrița, atât ea, cât și copiii ei iubesc să citească.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată casa lui Jennifer Garner

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton