Cum arată casa în care Hailey şi Justin Bieber îşi vor creşte copilul. Sunt vecini cu Kris Jenner!

.

O nouă etapă în viața cuplului Justin și Hailey Baldwin a început să prindă contur odată cu vestea că vor deveni părinţi pentru prima dată. Cei doi vor avea grijă de copilaşul care urmează sa vină pe lume într-o locuinţă de lux, situată într-un cartier privat şi exclusivist, fiind vecini chiar cu Kris Jenner.

Cum arată casa lui Hailey şi Justin Bieber

Casa lui Justin Bieber şi a soţiei sale, Hailey Baldwin, este situată în comunitatea Madison Club din La Quinta, California, şi se află în vecinătatea casei lui Kris Jenner, celebra mamă a familiei Kardashian-Jenner. Madison Club este un cartier privat și exclusivist, cunoscut pentru rezidenții săi celebri și facilitățile sale de lux. Casa superstarului dispune de șapte dormitoare, nouă băi și o serie de facilități de lux, inclusiv o piscină și o sală de gimnastică. Imaginea generală este aceea a unei reședințe extravagante și a unei vieți înconjurată de lux și confort.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin au achiziţionat casa din comunitatea exclusivistă Madison Club din Valea Coachella. Cartierul privat și-a câștigat o reputație plină de celebrități, cu rezidenți precum Adele, Scooter Braun și mai mulți membri ai clanului Kardashian-Jenner.

Fotografiile aeriene arată o curte circulară cu un fântână în centru, un garaj pentru patru mașini și o casă de oaspeți separată de reședința principală de 10.000 de metri pătrați, printr-un teren de tenis. În curtea din spate, o piscină rectangulară se întinde aproape pe întreaga lungime a casei. O cadă cu hidromasaj și un grătare imens se numără printre celelalte facilități în aer liber ale locuinței.

Madonna a locuit în aceeaşi casă până în 2013

Chiar în ziua în care au fost la o vizionare, Justin Bieber şi soţia sa au făcut o ofertă, achiziţionând-o chiar atunci. Tocmai că este, fără îndoială, o proprietate uluitoare, artistul şi modelul internaţional nu sunt singurele vedete care au cumpărat-o imediat cum au văzut-o.

Printre vedetele care s-au bucurat de luxul vilei se numără şi Madonna, care a achiziționat-o în 2004. În 2013, după ce a locuit acolo aproape un deceniu, zeița pop a vândut proprietatea unui investitor privat pentru 19,5 milioane de dolari. După ce a efectuat câteva renovări, a reintrodus-o pe piața imobiliară la un an mai târziu, la prețul de 27 de milioane de dolari.

Între timp, conacului i-a crescut din nou în valoarea și a fost listat pentru vânzare la suma de 33,5 milioane de dolari. Chiar dacă poate părea o sumă mare, de fapt, reflectă corect calitatea înaltă a finisajelor din toate camerele existente care alcătuiesc reședința.

Justin Bieber și Hailey Baldwin urmează să devină părinți pentru prima dată

Cuplul a anunțat în urmă cu câteva zile că așteaptă primul lor copil împreună. Hailey a postat o postare adorabilă pe Instagram, în care şi-a arătat burtica de gravidă. Iar potrivit surselor străine, modelul internaţional era însărcinată în șase luni și ceva când a făcut anunțul despre bebeluș.

Justin Bieber şi Hailey sunt căsătoriţi de peste 5 ani, după ce s-au şi-au unit destinele in faţa notarului, în septembrie 2018, printr-o ceremonie privată la tribunalul din New York City. Apoi, cuplul a sărbătorit nunta cu fast în Carolina de Sud, spunând „Da” în fața familiei și prietenilor lor apropiați.

Sursa foto: profimediaimages şi Instagram/ Sursa video: profimediaimages

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton