Cum arată casa lui Brigitte Pastramă din Dubai. A costat 400.000 de euro. „Cam mică pentru atâția bani” / Video

.

Brigitte Pastramă are o casă în cartierul Rukan din Dubai. În mediul online, fostul model a publicat mai multe fotografii și filmări din locuința de 130 de metri pătrați, în valoare de 400.000 de euro.

Brigitte Pastramă se află de anul trecut pe lista vedetelor care au investit în imobile în Dubai. Printre acestea se mai numără Denisa Tănase ex-Bambi, Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu și Larisa Udilă, printre alții.

Brigitte Pastramă a postat imagini din casa ei din Dubai, în valoare de 400.000 de euro

Brigitte Pastramă a investit într-o casă în cartierul Rukan din orașul Dubai. Locuința are 130 de metri pătrați, parter, un etaj și o terasă. La sfârșitul lunii iulie, Brigitte mărturisea că, „după 6 luni de lacrimi”, casa ei urma să fie în sfârșit gata.

Recent, fostul model a publicat primele imagini cu locuința din Dubai mobilată. După ce o urmăritoare i-a spus că este „cam mică pentru atâția bani”, Brigitte a spus că imobilul „are 130 de metri pătrați, două dormitoare, trei bai și un living foarte mare”. „Atât mi-am permis, dar încăpem toți”, a încheiat.

La sfârșitul anului trecut, Brigitte Pastramă spunea că o vacanță în Dubai a determinat-o să-și dorească o locuință acolo, un loc în care să evadeze. Inițial, fostul model a plătit un avans pentru o altă casă, care „nu era tocmai ok”. Și-a recuperat banii și i-a reinvestit în actuala locuință.

Brigitte Pastramă a achitat deja casa în valoare de 400.000 de euro. A plătit 70% din cost la finalul anului trecut și restul de 30% la primirea cheii.

Citește și: Brigitte Pastramă, schimbată complet după ce și-a micșorat buzele și a renunțat la extensii. Cum arată acum

Citește și: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

Ce alte vedete din România mai au proprietăți în Dubai

În ultimii ani, mai multe vedete din România au decis să investească în imobile în Dubai, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament în valoare de peste 350.000 de euro în Dubai. Locuința are vedere către Oceanul Indian, dar și către oraș.

„Este la etajul 54. Are priveliștea către Ocean, dar și către partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară. Sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente. Aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni. Sunt oferte de nerefuzat”, a completat.

Citește și: Cu cine regretă Cătălin Botezatu că nu s-a căsătorit: „Când am cunoscut-o arăta ca un înger”

Citește și: Cătălin Botezatu, în ținută Versace la Untold. Și-a pus cercel în nas și poartă accesorii de 100.000 de euro / Exclusiv

Bianca Drăgușanu

În mai 2022, Bianca Drăgușanu a investit 480.000 de euro într-un apartament în Dubai.

„Peste 10 ani, o spun sincer, nu mă văd în România. Vreau să fac totul să îi fie fetiței mele cât mai bine. De aceea am și început să investesc în lucruri care pot aduce profit. (…) Eu mă consider o femeie descurcăreață, cu capul pe umeri. De aceea m-am apucat să fac investiții imobiliare. Tot ce fac este să îi asigur un viitor fetiței mele. Tot ce contează este să îi fie ei și mamei mele bine”, declara Bianca Drăgușanu anul trecut, pentru Fanatik.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce fiica ei a fost criticată online: „Ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Larisa Udilă

În aprilie 2022, creatoarea de conținut online Larisa Udilă anunțat că ea și soțul ei, Alexandru Ogică, au cumpărat un apartament în Dubai. Larisa și Alexandru au împreună un fiu, Milan, în vârstă de 8 luni. Cuplul a dat recent vestea în mediul online.

„După ce am văzut Dubaiul, după ce am văzut că în Dubai anumite lucruri nu sunt permise nici adulților, nici copiilor, cred că Dubaiul este alegerea. Mi-aș dori ca Milan să crească aici și cred că ar avea o copilărie extraordinar de frumoasă. Strict la el mă gândesc”, mărturisea modelul zilele trecute pe Instagram.

Citește și: Cât le-au costat pe Nicole Cherry și Larisa Udilă biletele la concertul lui Beyonce din Polonia. Au stat în primele rânduri

Citește și: Larisa Udilă, criticată pentru că a devenit mamă la o vârstă „prea fragedă”. Ce reacție a avut vedeta

Denisa Tănase

În noiembrie 2021, Denisa Tănase ex-Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Denisa și Mircea activează pe piața de imobiliare din Dubai, obiectivul lor fiind acela de a investi în cât mai multe proprietăți pe care ulterior să le închirieze. Achizițiile cuplului sunt încă în construcție și vor fi achitate în 2024.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton