Cum arată casa în care locuiește Carmen Harra în America. Are vedere la Oceanul Atlantic / Video

.

Carmen Harra a publicat un videoclip din casa ei cu vedere la Oceanul Atlantic. Carmen este stabilită în Statele Unite ale Americii din 1983. Deși s-a lansat în muzică, Harra este renumită internațional datorită cărților sale despre astrologie, parapsihologie, karma, destin și lecții de viață.

Pe TikTok, unde are peste 30.000 de urmăritori, Carmen Harra a publicat un videoclip din casa ei din Florida, de pe malul Oceanului Atlantic. A repostat videoclipul și pe Facebook, unde are o comunitate online de peste 57.000 de urmăritori.

Carmen Harra locuiește într-o casă cu vedere la Oceanul Atlantic

Videoclipul are peste 7.000 de vizualizări și sute de comentarii. „Casa mea de lângă Oceanul Atlantic”, a scris Carmen Harra în descrierea videoclipului. „Extraordinar de frumos, liniște și pace în fața oceanului!!”, a comentat cineva. Pe lângă apartamentul cu vedere la Ocean, Carmen Harra are și o casă în Florida.

Casa din Florida are în jurul a 400 de metri pătrați, piscină și obiecte de artă în valoare aproximativă de două milioane de euro. „Soțul meu a fost colecționar de artă”, declara Carmen Harra, în urmă cu ceva timp. „Am foarte mulți palmieri. Am mango, lămâi și tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani”, mai spunea atunci.

Citește și: Vila din SUA a clarvăzătoarei Carmen Harra a fost incendiată. „Eram în sufragerie și am văzut un foc uriaș!”

Citește și: Carmen Harra: „Andra și Cătălin Măruță sunt în pericolul unui divorț. Ei nu sunt suflete pereche!”

Apartamentul cu vedere la Ocean are în jur de 200 de metri pătrați. „Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini și lampadare de cristal”, mai povestea Carmen Harra în trecut.

Primăvara acesta, casa lui Carmen Harra din Florida s-a inundat din cauza furtunilor. Timp de trei zile, Carmen nu a putut ieși din casă. În reparațiile locuinței, Carmen a declarat că a investit 140.000 de dolari. În plus, inundațiile i-au distrus și mașina, în valoare de 100.000 de dolari.

Carmen Harra a făcut parte dintr-un grup muzical

Carmen Harra a cântat muzică ușoară, pop-dance, latino, dar și populară, fiind cunoscută drept Carmen Mureșan. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres, iar în anul 1983 s-a stabilit în Statele Unite ale Americii.

În 2003 a debutat în SUA sub numele de Carmen Harra, ca scriitoare, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, fiind tradusă în peste 20 de limbi. Traducătorul primei ediții în limba română, apărută în anul 2008, este actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu.

Citește și: Cum i-a prevăzut Carmen Harra decesul soțului: „El glumea, spunea că nu i se va întâmpla nimic!”

Citește și: Carmen Harra și-a calculat data morții. „Oricine o poate afla și schimba!”

Timp de 27 de ani, Carmen a fost căsătorită cu Virgil Harra, care s-a stins din viață în anul 2009, la 59 de ani, răpus de cancerul pulmonar. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, iar din mariajul lor au rezultat două fiice, Alexandra și Carmen.

Virgil a mai avut o fiică, Florina, cu o fostă parteneră de viață, Luminița. Deși nu-i este fiică biologică, Carmen Harra ține la Florina ca la fiicele sale. Încă de când l-a cunoscut, Carmen a știut că Virgil „nu va ajunge la vârsta de 60 de ani”. După decesul soțului ei, clarvăzătoarea nu și-a refăcut viața.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton