Cum arată casa din Snagov în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și cei trei copii: „Pădurea e lângă noi, vedem căprioarele”

.

Mirela Vaida s-a mutat, în urmă cu câțiva ani, cu soțul ei și cu copiii într-o superbă vilă. Proprietatea este situată în Snagov, are cinci camere spațioase, o curte impunătoare și ieșire la pădure.

Vedeta recunoaște că datorită modului în care proprietatea e poziționată poate vedea pe geam porci mistreți și căprioare. Mirela Vaida obișnuiește să își bea cafeau pe terasă atunci când temperaturile îi permit, are multe flori, iar peisajul din față e unul de neuitat. Ba mai mult, copiii au chiar și un teren de joacă, așa că Vladimir, Carla și Tudor trăiesc aici momente de neuitat. Mirela Vaida a împărțit vila, la un moment dat, și cu soacra ei, care apoi a revenit la casa ei din Cluj.

Cum arată casa Mirelei Vaida din Snagov

„Casă mare, 5 camere, spaţioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii şi copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineaţa şi porcii mistreţi. Mai vedem şi șerpișori, fluturaşi şi albine, că deh.. am vrut lângă pădure. E o linişte totală, dar şi prea multă linişte dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud şi… mă cam aud”, spunea Mirela Vaida, la un moment dat, pe blog.

„Pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii mele în tot cartierul”

Un singur lucru o nemulțumește pe prezentatoarea emisiunii Acces direct. Vocea i se aude cu ecou, așa că vecinii au devenit spectatori la tot ce trăiește.

„Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul şi liniştea. Pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii mele în tot cartierul. Pff, defect profesional, ce să-i faci.. ştie toată lumea  când mâncăm, ce mâncăm, când face Carla pipi, când s-a lovit Vladimir, când urlă Tudor de foame… suntem prezenţi în viaţa vecinilor, volens-nolens”, adăuga Mirela Vaida.

Dincolo de toate astea, proprietatea e o splendoare. Prezentatoarea de la Antena Stars se bucură de un living spațios, cu pereți din cărămidă. Bucătăria, unde Mirela Vaida obișnuiește să gătească des, e mare și dotată cu toate cele necesare.

Citeşte și: Cum arată vila în care Marcela Fota locuiește cu fiul ei, după moartea soțului: „Am muncit”

Citeşte și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au inaugurat locuința de la mare: „Dormim pentru prima oară în apartamentul nostru”

Citeşte și: Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, s-au mutat în casa nouă înainte de sărbători: „Avem și piscină”

Citeşte și: Smiley și Gina Pistol, surprinși de inundații în Los Angeles: „A plouat în trei zile cât într-un an” / Video

Mirela Vaida își face casă și în Bucovina

Vedeta și soțul ei au achiziționat și în Bucovina, în urmă cu un an și jumătate, un teren, unde au de gând să ridice o căsuță din lemn. Prezentatoarea emisiunii Acces direct speră că, în curând, va avea casa ei în Bucovina și că va petrece aici Sărbătorile, cu tradițiile aferente.

“Acesta este terenul nostru, din vârf de Bucovina. Ăsta necosit, că nu l-a cosit nimeni de când l-am cumpărat, de mai bine de un an. Acolo, de departe, se vede satul, noi suntem undeva sus de tot, cu soare, cu munți, cu linște. Suntem extrem de fericiți că am ajuns aici în weekend-ul acesta. În fantastica Bucovina, cum să nu trăiești aici 100 de ani”, a mărturisit Mirela Vaida, pe o rețea de socializare.

Iubește Bucovina și se declară cucerită de tot ce a întâlnit aici. Adoră priveliștea, dar și bucatele, de aceea a și considerat acest loc potrivit pentru o investiție.

Foto: Facebook, Instagram, YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton