Cum arată casa de milioane de euro în care locuiește Monica Tatoiu: „Nu aruncați lucrurile de la bunica!” / Galerie foto

.

Monica Tatoiu și-a transformat vila și curtea din centrul Bucureștiului într-un colț de poveste. Fosta femeie de afaceri adoră să fie înconjurată de animăluțe, așa că are câini, pisici și o broască țestoasă, pe Ahile. Iată cum arată casa Monicăi Tatoiu!

Monica Tatoiu și soțul ei au investit mult în locuința în care își găsesc liniștea, dar nu au regrete. „Trebuie să lași imaginația să zburde, dar pentru asta trebuie să citești”, spune Monica Tatoiu.

Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Are nouă dormitoare

Monica Tatoiu a cumpărat terenul pe care acum este costruită impozanta casă în anul 1996. Locuința soților Tatoiu are nouă dormitoare, iar la o primă aruncătură de pleoapă poți zări prin ea numeroase obiecte de lux. În 2022, casa în care locuiește Monica Tatoiu era evaluată la 2,5 milioane de euro.

„Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, explică Monica Tatoiu, conform Click.

Ce o dezamăgește pe Monica Tatoiu

Fosta femeie de afaceri are o grădină cu multe plante, dar și o mare dezamăgire. „Eu, cu Doina, cu Tatoiu, cu cine mai găsim ne ocupăm. Nici să tundă iarba nu găsești, decât la niște prețuri de zici că i-ai luat de la Louvre”, mărturisește ea, la Kanal D.

Vila familiei Tatoiu este construită pe două niveluri şi dispune de un sistem de pază complex, cu alarmă. Soții și-au proiectat casa în așa fel încât să dispună de cele mai noi tehnologii în domeniu în materie de securitate. Astfel, camerele video amplasate în exteriorul locuinței surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, aşadar oricine se apropie de vilă este și filmat, conform sursei citate anterior.

Citeşte și: „Mama, îți mulțumesc pentru că îmi ești înger păzitor!” Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, și fiica ei, în ipostaze rare. Zici că sunt surori!

Citeşte și: Secretul „murdar” al lui Brad Pitt, dezvăluit de Jason Priestley din „Beverly Hills, 90210”. Cei doi au împărțit un apartament

Citeşte și: Răzvan Simion își răsfață iubita. A dus-o unde s-a filmat o producție celebră: „Ce bine se colorează și 2024!”

Citeşte și: Reacția lui Cătălin Botezatu după ce o femeie i-a spus că e „gay”. „Gândește înainte! Am doi copii!”

Monica Tatoiu: „A fost icoana mamei. Cred că a fost ușă de altar”

Monica Tatoiu are în casă obiecte din toate colțurile lumii, dar spre icoana la care se ruga cea care i-a dat viață viață își întoarce întotdeauna privirea. „Buddha, călare pe o broscuță și pe bani are grijă de noi. Deasupra este o icoană din secolul XlV. A fost icoana mamei. Cred că a fost ușă de altar”, adaugă vedeta.

Monica Tatoiu se bucură și de un acvariu cu pești lângă care petrece momente bune atunci când dorește să se relaxeze. „Se recomandă la oamenii care au muncă de birou intensă să aibă un acvariu în spate. Îți dă o energie pozitivă extraordinară”, precizează ea.

Chiar dacă fiecare loc din casă este special, fosta femeie de afaceri crede că „bucătăria, baia și sufrageria sunt elementele fundamentale în care trebuie să creezi energii pozitive”.

Foto: Facebook, capturi Kanal D

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton