Cum arată casa de 25 de milioane de dolari deținută de Angelina Jolie. S-a mutat în ea cu copiii, după divorțul de Brad Pitt

.

Angelina Jolie este una dintre vedetele de top din lumea filmului. A jucat în mai multe producții de succes precum Salt, Original Sin, The Tourist, Maleficent, Mr. & Mrs. Smith, Lara Croft: Tomb Raider, dar și multe altele. Cu o carieră ca a ei, te-ai întrebat vreodată unde îi place să locuiască?

Angelina Jolie are un conac de 25 de milioane de dolari în Los Feliz, California, care i-a aparținut cândva regizorului Cecil B. DeMille.

Cum arată casa actriței Angelina Jolie

După ce fost vocea lui Tigress în Kung Fu Panda 3, Angelina Jolie a luat o pauză de la actorie. Atunci, actrița și-a anunțat despărțirea de soțul ei de la acea vreme, Brad Pitt.

După finalizarea divorțului, Angelina Jolie a decis să înceapă un nou capitol în viață și a achiziționat o proprietate de 25 de milioane de dolari în Los Feliz. Este demn de remarcat că vedeta din producția Salt a preluat casa care se află în apropierea vilei fostului ei soț, Brad Pitt, asta pentru ca starul să își vadă mai des copiii, după cum a susținut Angelina.

Vila Angelinei Jolie are șase dormitoare și 10 băi

Mai mult decât atât, casa a fost cândva deținută de regizorul Cecil B. DeMille. Iată câteva fotografii cu conacul de 25 de milioane de dolari al Angelinei Jolie din Los Feliz, California!

Construită inițial în 1913, proprietatea a trecut prin schimbări de atunci. Casa lui Jolie se află pe 2,1 acri de teren și cuprinde 7.500 de metri pătrați de spațiu de locuit. Vila are șase dormitoare și 10 băi. Dacă interiorul casei este impresionant, curtea este superbă. Aici întâlnim o grădină amenajată, care conține o varietate de copaci și plante diferite, dar și o piscină cu fântână.

Citeşte și: Ce picioare tonifiate are Kate Middleton! Roșul i-a dat curaj. A fost tandră și cu William

Citeşte și: Cum arată casa Cristinei Bâtlan de la „Imperiul Leilor”: „Acesta este un tatami tradițional japonez”. Locuința este amenajată în stil asiatic

Citeşte și: Silvia Lăuneanu și soțul ei și-au luat casă în România: „Am venit în țară mânați de o problemă foarte mare” / Exclusiv

Citeşte și: Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Unde s-a mutat Babs, după ce a plecat din casa artistului

Cum scapă Angelina Jolie de stres

Angelina Jolie a recunoscut că are în conac o trambulină, care o ajută să scape de stres în momentele dificile. „Mă dădeam pe trambulină zilele trecute, iar copiii mi-au spus: „Nu, mamă, nu face asta. Te vei răni”. Și m-am gândit, Doamne, nu-i așa de amuzant. Era o zi în care eram vedetă în filme de acțiune, iar acum copiii îmi spun să cobor de pe trambulină, pentru că mă voi răni” , a povestit ea.

Angelina Jolie are o avere de aproximativ 120 de milioane de dolari

Angelina Jolie este unul dintre numele de referință de la Hollywood. Cu mai multe roluri principale la activ, nu este o surpriză că își poate permite acest stil de viață luxos. Potrivit Celebrity Net Worth, diva are o avere netă de aproximativ 120 de milioane de dolari. În afară de cariera ei, vedeta din producția Maleficent obține bani și din contractele de imagine pe care le are.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton