Cum arată casa Alinei Puşcaş şi a soţului ei, Mihai Stoenescu. Imagini din noua locuinţă

.

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu, soţul ei, s-au mutat alături de cei trei copii ai lor în casă nouă. Locuinţa acestora se află în plină renovare, iar vedeta a oferit pe contul său de socializare imagini şi detalii interesante din interiorul locului unde îşi vor crea amintiri de familie.

Cum arată casa Alinei Puşcaş

Alina Puşcaş, alături de soţ ei şi de copii lor, s-au mutat în noua locuinţă, după ce mai mult de trei ani de zile au lucrat la construirea casei lor de vis. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” şi partenerul său de viaţă, Mihai Stoenescu, au achiziţionat terenul mult dorit în 2018, însă abia în 2020 s-au apucat de construcţia propriu-zisă.

„Întâmplarea a făcut ca acest agent să aibă un singur teren de vânzare, care intrase în propuneri cu o zi înainte. Am ajuns acolo și nu cred că au trecut mai mult de trei secunde, ne-am uitat unul la celălalt, eu și soțul, și din priviri ne-am înțeles că acesta era exact terenul mult dorit. L-am cumpărat în 2018 și am început construcția în 2020.”, a spus Alina Puşcaş pentru unica.ro.

Vedeta şi familia ei au locuit o bună bucată de timp într-un apartament care treptat a devenit neîncăpător, astfel că mutarea într-un spaţiu mai mare era necesară. Potrivit detaliilor oferite de aceasta, noua casă se bucură de mobilier realizat la comandă, din materiale speciale şi modele inedite.

Citeşte şi: De ce au refuzat Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, să participe la „Power Couple” și „Asia Express”. „Efectiv suntem obsedați” / Exclusiv

Citeşte şi: Alina Pușcaș vrea ca hate-ul online să fie pedepsit penal. „E groaznic. Să existe niște legi dure” / Exclusiv

„Eu, în general, am învățat să nu mă atașez foarte mult de obiecte și locuri, tocmai pentru că încerc să mă țin departe de suferințele inutile, iar în situația de față mi se pare că nu mai avem loc oricât de mare ar fi apartamentul în care suntem în prezent. Suntem mulți, trei adulți și trei copii.”, a mai spus Alina Puşcaş pentru unica.ro.

Imagini din noua locuinţă a vedetei

Pe contul său de socializare, Alina Puşcaş s-a filmat în camera fiicei sale, Melissa, din noua casă, arătându-le urmăritorilor săi noul tapet pe care l-a pus pe pereţii încăperii. Prezentatoarea TV a mărturisit că va face în continuare o sesiune de videouri pentru a îi inspira pe cei care vor să se mute, cu alegerile pe care ea, alături de soţul ei, Mihai Stoenescu, le-au făcut în ceea ce priveşte design-ul de interior.

„M-am hotărât să vă arăt din când în când din achiziţiile pentru noua casă, pentru că ştiu ce înseamnă să cauţi nişte chestii care ţi s-au părut absolut superbe şi să nu le găseşti sau să fie atât de scumpe, incât să renunţi la idee. Dar eu nu am renunţat, ci am găsit nişte variante care să fie mult mai accesibile.

M-am aşezat strategic în camera Melissei, cu acest fundal, pentru că am tot primit reacţii după postarea cu baia matrimonială, unde era şi dulapul de 3 m îmbrăcat în tapet textil. Și mie mi s-a părut interesant, că nici nu știam că se puteau îmbraca dulapurile în tapet textil.”, a spus Alina Puşcaş pe contul său de socializare.

Citeşte şi: Aduc banii fericirea? Vedetele au răspuns. Radu Vâlcan: „Hai să nu fim ipocriți” / Exclusiv

Totodată, vedeta a postat şi o imagine în care a arătat elemente din casa ei. Stilul ales pentru design-ul interior este unul minimalist, nuanţele dominante fiind cele de gri şi bronze. Materialele alese pentru zona de trecere la etaj constau în sticlă, micro-ciment şi metal, potrivit imaginii publicate de Alina Puşcaş pe reţeaua de socializare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton