Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după operația estetică de 7 ore. Paparazzii au pozat-o cu fața tumefiată și vânătă

.

Bianca Drăgușanu a stat timp de șapte ore pe masa de operație pentru un lifting facial. Deși încă resimte efectele intervenției, vedeta speră că a meritat să facă acest sacrificiu și abia așteaptă să vadă efectele.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzii Cancan în timpul unei vizite la un salon de înfrumusețare. Inițiat, blonda a apărut cu fața acoperită cu o cagulă, semn că urmele operației prin care a trecut nu o mulțumesc, așa că până va ajunge să se bucure de rezultate umblă camuflată. Conform sursei citate, iubita lui Gabi Bădălău ar fi cheltuit în jur de 11.000 de euro pentru această schimbare de imagine.

Bianca Drăgușanu are fața tumefiată după intervenția estetică de 7 ore

În timpul unui popas făcut, Bianca Drăgușanu a renunțat pentru câteva minute la cagulă, atunci când a ales să mănânce ceva. În imaginile surprinse se poate vedea că zona unde vedeta a suferit intervenția e încă umflată și tumefiată.

„Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o în peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare”, a povestit Bianca Drăgușanu în mediul online înainte de intervenție la față.

„În anul 2024 am intrat cu planuri mari! Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”, le-a spus Bianca Drăgușanu medicilor.

La scurt timp după operația la față, Bianca Drăgușanu s-a pozat cu cagulă și a declarat că așa o să apară în public în următoareșe două luni și jumătate. „M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi!” spunea iubita lui Gabi Bădălău. (VEZI AICI cum au reacționat oamenii când au văzut-o la benzinărie)

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu Victor Slav și Sofia

Deși nu trece printr-o perioadă ușoară, Bianca Drăgușanu a ales să nu se izoleze și se preocupă în continuare de proiectele pe care le are și solicitările în calitate de mamă. Înainte de a se lăsa pe mâna specialiștilor pentru acele momente de răsfăț, Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Victor Slav și cu Sofia, pentru o vizită cu micuța la medicul stomatolog.

Citeşte și: Ce soacră sexy are Adrian Mutu! „Am multă grijă de mine. Sunt fericită!” Cum arată mama Sandrei Bachici în costum de baie

Citeşte și: Lucia Bubulac dezvăluie de ce nu s-a recăsătorit după divorțul de Cătălin Crișan: „Căsătoria nu e o garanție a fericirii iar uneori poate fi o perpetuă tristețe în doi” / Exclusiv

Citeşte și: Viața lui Louis de Funes, o comedie dulce-amară. Câți copii a avut și cine este femeia care l-a iubit 40 de ani

Citeşte și: Mutări surpriză în televiziune! Două vedete revin la Antenă: „Este momentul dezvăluirilor”

„Îmi doresc o versiune mai bună a mea. Nu vreau să fiu nici Angelina Jolie, nici Melania Trump, nici Beyonce”

Vedeta a mărturisit, la un moment dat, că va continua să se opereze până când va ajunge să considere că nu mai are nimic de îndreptat și de schimbat.

„Eu îmi doresc întotdeauna o versiune mai bună a mea. Nu vreau să fiu nici Angelina Jolie, nici Melania Trump, nici Beyonce. Eu vreau să fiu o Bianca Drăgușanu mai bună, mai frumoasă”, spunea Bianca, la Fresh by UNICA.

„În ultima perioadă a vieții mele nu prea mai am răbdare. Nu mai am răbdare să îmi pun extensii, să îmi pun gene, să îmi fac părul, să mă duc să mă decolorez, să stau câte șapte ore la salon. Atunci vreau să ajung și am ajuns cred la un punct la care eu să fiu gata pentru o petrecere sau pentru o nuntă în 40 de minute. Nu îmi place să pierd timpul. Și vreau să ajung în momentul în care să mă simt relaxată”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Vezi mai multe imagini pe Cancan.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton