Cum arată apartamentul pe care Carmen Grebenișan și l-a luat în București. Influencerița s-a mutat din casa în care a locuit cu Alex Militaru

.

Carmen Grebenișan (31 ani) a anunțat de curând că s-a despărțit de soțul ei, Alex Militaru și că urmează să se mute din apartamentul în care au locuit împreună într-un penthouse de lux, în valoare de aproximativ 250.000 de euro. Influencerița a făcut deja pasul cel mare și și-a achiziționat un apartament la București, unde s-a și mutat. Aceasta le-a arătat fanilor ei primele imagini din interiorul noii sale locuințe.

Carmen Grebenișan și-a cumpărat un apartament în București

Carmen Grebenișan a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că ea și soțul ei, Alex Militaru, au decis să se despartă, după un mariaj care a durat trei ani.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Influencerița spunea, la momentul respectiv, că urmează să plece din apartamentul pe care l-a achiziționat împreună cu partenerul ei, iar acum a făcut deja acest pas. Blonda și-a cumpărat un apartament în București, unde s-a și mutat.

Fiind o persoană activă pe rețelele de socializare, Carmen le-a arătat urmăritorilor ei câteva imagini din noua ei locuință.

Noul apartament al lui Carmen Grebenișan are patru camere și trei băi și este amenajat perfect pentru nevoile influenceriței. Livingul este open space cu bucătăria, iar culorile alese de aceasta sunt bej, gri și negru, totul fiind amenajat cu bun gust, tânăra fiind pregătită pentru noua ei viață.

Citește și: Imagini cu casa în care Carmen Grebenișan și Alex Militaru au investit o avere. Influencerița a anunțat că se mută după despărțirea de soț

Citește și: Soțul lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru, a aflat că e adoptat la 18 ani. „Sufeream fără să știu” / Video

Citește și: Carmen Grebenișan, de la tânăra care se îmbrăca de la second hand, la fashion icon: „Cumpăram haine cu 1 leu și le vindeam cu 50 lei” / Video

Citește și: 6 vedete din România care au avut probleme cu tenul. Nicoleta Luciu: „Am rămas cu semne de față”

Influencerița a anunțat despărțirea de Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit civil în anul 2021, însă acum au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Influencerița a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a precizat că separarea s-a făcut de comun acord și că ea și fostul ei partener vor rămâne prieteni.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă”, a afirmat Carmen Grebenișan pe pagina ei de Instagram.

Aceasta a precizat că au luat decizia împreună și că nu sunt supărați unul pe celălalt, astfel că fanii lor îi vor vedea în continuare binedispuși.

„Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun, pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luăm această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat”, a precizat la momentul respectiv Carmen Grebenișan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată apartamentul din București în care s-a mutat Carmen Grebenișan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton