Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian: „Un lucru minunat la casa noastră” / Galerie foto

.

Theo Rose și Anghel Damian s-au mutat de curând într-un nou apartament, pe care artista și iubitul ei l-au amenajat după placul lor. Cântăreața în vârstă de 26 de ani s-a filmat în noua ei casă, dezvăluind astfel și cum arată aceasta.

La sfârșitul lunii ianuarie, Theo și Anghel Damian s-au mutat în noul lor apartament. Înainte de a termina amenajarea și a de face pasul cel mare, artista dezvăluia că cel mai mult îi place camera fiului ei, Sasha. Și asta pentru că, a precizat ea, este o încăpere specială.

Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose obișnuiește să împărtășească cu cei peste 1.2 milioane urmăritori de pe Instagram ceea ce se întâmplă în viața ei, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Deși nu îi arată chipul fiului ei, cântăreața postează deseori filmări cu micuțul care a venit pe lume în iunie 2023. La fel a făcut și de data aceasta, când l-a filmat pe Sasha în noua lor casă, dezvăluind astfel și câteva cadre cu noua lor locuință.

„Sunt veselă tare. Weekend-ul ăsta a fi gata apartamentul nostru. Noi stăm deja de o săptămână în el, am tot scos din cutii, din saci, am aranjat atât cât s-a putut. Au mai rămas acum mici chestii de făcut, sunt acum domnii meșteri la noi acasă și lucrează să pună ce a mai rămas, uși la dulapuri, oglinzi. Abia aștept să fac curățenia finală, când pui toate lucrurile la locul lor, te pui așa în canapea sau pe pat și zici gata, mă, asta este, să miroasă a liniște. Abia aștept! Camera lui Sasha, care e super, mai e un pic de lucrat la ea”, spunea Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, gesturi romantice în public. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți în vacanță / Video

Citește și: Cum arăta Anghel Damian în copilărie. Imaginea emoținantă postată de iubitul lui Theo Rose

Acum, artista a mărturisit că a ales să pună lumini în toată casa, chiar și în bibliotecă.

„Un lucru minunat la casa noastră este că am pus lumini peste tot, astfel încât de oriunde m-aș filma să se vadă bine. Mi-am pus lumini și în biblioteca asta de aici”, le-a spus ea fanilor ei de pe Instagram, arătându-le câteva colțuri ale noii ei case.

De asemenea, ea s-a filmat și în dormitor, împreună cu Sasha, arătându-le admiratorilor cum arată această cameră, unde a ales să pună și o draperie închisă la culoare.

Artista a mai publicat câteva imagini cu noul apartament, înainte ca aceasta să fie gata.

Artista și regizorul s-ar putea căsători anul acesta

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de un an, familia lor fiind completată anul trecut, de venirea pe lume a micului Sasha Ioan. Deși cei doi nu sunt încă căsătoriți, ar fi pregătiți să facă și acest pas în vara acestui an.

Citește și: Vestea care i-a schimbat viața lui Theo Rose: „Lui Anghel îi dăduseră lacrimile” / Video

Citește și: Cine este Erika Isac, interpreta piesei “Macarena”, care a stârnit dezbateri aprinse în România

Cu toate că nu au făcut nicio declarație oficială despre eveniment, întrucât aleg să își trăiască povestea de dragoste departe de spațiul public, potrivit Cancan, nunta va avea loc în afara Bucureștiului.

Se pare că evenimentul va fi unul intim și vor fi alături de ei doar familia și câțiva prieteni apropiați. Data nunții încă nu ar fi fost stabilită, dar ar urma să aibă loc în apropierea zilelor lor de naștere, Theo Rose fiind născută pe 8 august, iar Anghel Damian pe 9 august.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată noul apartament în care s-au mutat Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton