Cum arată apartamentul din New York în care locuiesc Ryan Reynolds și Blake Lively. Dormitorul a fost decorat de actriță

.

Blake Lively și Ryan Reynolds locuiesc într-o mansardă de lux împreună cu cei patru copii ai lor. Potrivit Architectural Digest, cei doi, care s-au căsătorit în 2012, au locuința într-o clădire din Tribeca, un cartier luxos din New York.

Deși suma pe care au plătit-o este necunoscută, celelalte apartamente din clădire s-au vândut cu prețuri între 6 și 49 de milioane de dolari, în funcție de aspect, potrivit Street Easy.

Blake Lively și Ryan Reynolds dețin un apartament de lux într-un complex

Clădirea rezidențială are un portar cu normă întreagă, o piscină interioară, un garaj privat, un studio de fitness și o terasă pe acoperiș. Complexul are 54 de apartamente, cu o suprafață cuprinsă între 2.900 și 4.250 de metri pătrați, precum și opt penthouse-uri cu o suprafață de 4.500 până la 9.000 de metri pătrați. Casele au două, trei sau patru dormitoare, iar fiecare apartament are o intrare privată cu lift.

Turnul a fost îmbunătățit cu facilități de lux, păstrând în același timp unele caracteristici arhitecturale istorice. Printre celebritățile care mai dețin locuințe în interiorul acestei proprietăți elegante se află Meg Ryan, Justin Timberlake și Jennifer Lawrence.

Blake Lively și Ryan Reynolds au dormitorul decorat în stil rustic

Chiar dacă actrița din „Gossip Girl” este cunoscută pentru că își păstrează viața personală privată, ea a împărtășit, totuși, fotografii cu interiorul casei în ultimii ani.

Blake Lively le-a oferit fanilor o privire asupra dormitorului principal în stil rustic, pe care l-a decorat singură. Camera are un farmec aparte datorită pereților de stejar în tonuri calde și tavanului cu grinzi de lemn. Aplice de aur atârnă de fiecare parte a patului retro de catifea verde în care actrița doarme cu soțul ei, Ryan Reynolds, și un candelabru delicat art deco, care seamăna cu o floare, poate fi văzut în partea de sus.

Podeaua prețioasă este acoperită cu un covor vintage de la Morrow Soft Goods. De asemenea, opulentă este și baia celor celor doi, care are un toc de ușă cu lambriuri de lemn sub ferestrele din oțel.

O cadă de marmură este piesa centrală și, conform descrierii clădirii, există și pardoseală încălzită, un bideu, un suport de încălzire pentru prosoape și un duș cu sticlă și efect de ploaie.

Citeşte și: Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță în Australia. Cât costă o noapte la hotelul în care s-au cazat: „Uitați ce priveliște!”

Citeşte și: Ce destinații de vacanță au ales vedetele la început de an: „Am visat 15 ani să ajung aici. E paradis!”

Citeşte și: Adelina Chivu a împlinit 42 de ani. Cum a arătat mireasă, în ziua nunții cu Cristi Chivu, în 2008

Citeşte și: Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer Da”

Blake Lively își ține hainele de designer într-un dressing spațios

Blake Lively se mândrește și cu un dressing spațios, care a fost dezvăluit când a postat imagini pe Instagram, unde își păstrează colecția impresionantă de poșete și pantofi de designer.

În decembrie 2023, Lively a împărtășit un alt instantaneu din locuința ei, asta în timp ce poza într-o rochie roz aprins marca Oscar de la Renta, care lăsa la vedere partea dinspre lift, precum și pereții de cărămidă ai casei. Lângă lift este amplasată o pictură în stil asiatic cu o femeie cu un păun, care vine în completarea covorului antic din apropiere.

Un candelabru de cristal creează o strălucire delicată de lumină în spatele actriței. Între timp, într-o altă fotografie pe care a făcut-o publică în aprilie 2022, poate fi văzută bucătăria, care are dulapuri din lemn de culoare închisă și dulapuri din sticlă, pereți de marmură, feronerie aurie și un espressor profesional așezat deasupra blatului elegant.

Foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton