Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Bianca Drăgușanu: „Am făcut totul după gustul meu” / Galerie Foto

.

Bianca Drăgușanu locuiește într-un apartament de lux din zona de nord a Bucureștiului, iar în urmă cu câteva luni a decis să îl renoveze pentru a-l amenaja după propriul gust. După ce lucrările au fost gata, vedeta a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu locuința sa.

Bianca nu stă singură în acest apartament, ci împreună cu fiica sa, Sofia, pe care o are din căsnicia cu Victor Slav. În imaginile distribuite în mediul online apare și micuța, care pare să fie încântată de rezultat.

Cum arată apartamentul de lux al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat, în urmă cu câțiva ani, un apartament într-un complex rezidențial de lux din zona de nord a Capitalei. Acesta este format din trei dormitoare, un living spațios cu o bucătărie open space, două băi și un dressing.

Deși nu obișnuiește să distribuie pe internet imagini din apartamentul său, vedeta a făcut o excepție anul trecut, după ce a terminat renovările. Aceasta și-a prezentat apartamentul în momentul în care o firmă de curățenie îi făcea casa să strălucească.

În imagini apare sufrageria, unde se află un televizor mare pe perete, două canapele deschise la culoare, precum și câteva piese de mobilier.

Bianca se bucură de un dormitor matrimonial care are propriul dressing, precum și o baie.

La momentul respectiv, Bianca Drăgușanu dezvăluia că a ales să facă totul după bunul plac, fără a apela la ajutorul unui designer.

Citește și: Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce spune despre presupusa relație cu instructorul de fitness: „Nu sufăr”

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

„Eu mi-am redecorat și locuința. Am văzut niște poze pe Instagram și niște filmulețe pe TikTok cu home decor. Am ales așa, după gustul meu și am unit ideile. La un moment dat am fost nevoită să sparg gresia. Asta pentru că inițial alesesem altceva și nu se potrivea gresia cu faianța. Voiam să fie totul la fel și a trebuit să sparg, a fost o muncă titanică. Nu am avut un designer care să se ocupe de treaba asta, am făcut totul după gustul meu”, spunea atunci vedeta pentru Fanatik.

„Eu stau acolo de aproape 10 ani, iar acum a crescut și valoarea locuinței, pentru că am investit destul de mult în renovare. Toate piesele sunt foarte frumoase, au venit pe comandă, a durat două luni până au ajuns. Chiar am investit mult, puteam să îmi iau o mașină cu banii pe care i-am dat pe renovare”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu are un apartament în Dubai

Pe lângă apartamentul din București, Bianca Drăgușanu mai deține unul în Dubai, pe care și l-a cumpărat în urmă cu câțiva ani.

Achiziția a fost făcută în 2022, însă lucrările au fost gata de abia în 2023. Vedeta a ales să îl plătească înainte de a-l vedea, mergând pe mâna lui Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase, care are acolo o agenție imobiliară.

Anul trecut, Bianca spunea că lucrările sunt gata și se pregătea să meargă să își vadă proprietatea.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, escapadă romantică, după ce au ratat Valentine’s Day: „Mă bucur că ne-am făcut curaj” / Video

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, gesturi romantice în public. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți în vacanță / Video

„Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa”, spunea atunci ea.

Bianca Drăgușanu afirma că intenționează să îl închiereze.

„Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba, când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb. Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro”, preciza ea anul trecut.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu apartamentul de lux din București al Biancăi Drăgușanu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton