Cum arată apartamentul de lux al lui Jador. Cu cine locuiește concurentul de la Survivor All Stars

.

Jador (28 ani) și-a cumpărat un apartament în urmă cu un an, unde s-a mutat nu singur, ci împreună cu sora lui, Camelia. Artistul le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare câteva imagini cu locuința sa, înainte de a o mobila. Însă, acesta s-a filmat în diferite ipostaze în casa lui, după ce s-a mutat, dezvăluind astfel cum a aranjat-o.

Jador și-a cumpărat un penthouse de lux de 500.000 de euro

Concurentul de la Survivor All Stars și-a achiziționat un apartament de lux, la care visa de mult. Inițial, acesta a locuit într-o garsonieră modestă, dar întotdeauna a sperat că va reuși să se mute într-o casă mai mare. Astfel că, după ce a muncit din greu pentru a se afirma pe piața muzicală, acesta a reușit să își cumpere un penthouse.

Nici suma pe care a investit-o Jador în acest apartament nu este deloc una modestă. Potrivit presei, artistul ar fi achiziționat apartamentul cu 500.000 de euro.

Într-un clip postat pe Youtube, înainte ca apartamentul să fie gata, acesta le-a arătat fanilor săi cum arată casa în care locuiește acum cu sora lui, Camelia Dumitrache.

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut. Casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să mi-o iau. Sunt foarte fericit pentru că întotdeauna mi-am dorit o casă și aveam nevoie de cineva familiar așa că Cameluța a venit la București. Această casă este un penthouse de 136 m pătrați”, a afirmat Jador în clipul său.

Citește și: Cine este Jador de la Survivor All Stars, cum a ajuns celebru și care este numele lui real: ”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc”

Citește și: Andreea Tonciu, atac dur la adresa lui Jador, după plecarea din Survivor: „Veriga slabă!” Ce spune despre Roxana Nemeș

Artistul a explicat că a ales să îmbrace stâlpii de susținere în marmură neagră pentru că nu îi plăcea cum se vedeau.

Penthouse-ul are mai multe camere, două băi, un dressing spațios, precum și o bucătărie și un living. De asemenea, muzicianul le-a arătat fanilor săi și priveliștea spectaculoasă de care se bucură în fiecare zi de la balconul apartamentului său.

Artistul, descalificat de la Survivor România All Stars

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars, după ce a încăălcat regulamentul și a fugit din jungla din Republica Dominicană. Cântărețul s-ar fi întors deja în România, potrivit unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Acesta a postat un mesaj adresat colegilor săi de facultate, care nu l-au salutat atunci când s-au întâlnit.

Citește și: Ce spune soția lui Jorge despre mutarea lui în tribul Războinicilor la Survivor All Stars: „Simt că este mai determinat ca niciodată” / Exclusiv

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre emisiunea „Vacanță de vedetă”. Când va fi difuzat show-ul la Antena Stars

„Colegii mei din facultate de la master cu care mă întâlnesc și nu salutați…. Pot înțelege ca vă e rușine dar măcar nu mai scrieți după dacă eram eu. Nu înțeleg această nesiguranță dacă sunt eu sau nu!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Însă postarea sa ar putea atrage după sine și sancțiuni pentru fostul Faimos, întrucât acesta a dat de înțeles că s-ar afla în România, înainte ca ediția cu descalificarea sa să fie difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Care este numele real al lui Jador

Numele real al lui Jador este Remus Ionuț Dumitrache. Artistul s-a născut pe 25 martie 1995, la Bacău. De mic s-a confruntat cu o situație financiară precară, provenind dintr-o familie penticostală, modestă. Acesta a dezvăluit că atât copilăria, cât și adolescența sa au fost marcate de lipsuri și totul a culminat cu un diagnostic crunt primit de ambii săi părinți – cancer de colon.

Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tată din spital, la o săptămână a intrat mama.

Jador a dezvăluit că doar operația tatălui său a costat 20.000 de euro, astfel că familia lui a avut probleme financiare. El a fost cel care a avut grijă de frații săi, fiind cel mai mare.

„Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici”, a povestit artistul în urmă cu ceva timp.

Înainte de a se lansa în muzică, Jador a fost elev al Grupului Școlar „G.J. Caniciov” Parincea, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, în 2017 și are și o diplomă de master în „Studii Economice”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată apartamentul de lux în care locuiește Jador

Sursă foto: Youtube, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton