Cum arată apartamentul actriței Anca Dinicu. Ce a descoperit Maria Popovici când se afla în casa prietenei sale

.

Anca Dinicu (34 ani) locuiește într-un apartament din București, cu o bucătărie open space și terasă. Turul casei a fost făcut de Maria Popovici, bună prietenă a actriței, care a avut ceva de spus despre fiecare colțișor.

Cum arată casa actriței Anca Dinicu

Anca Dinicu locuiește într-un apartament în București, însă se bucură și de o terasă și grădină, în care își petrece timpul liber. Anul trecut, Maria Popovici, prietena actriței, a acceptat provocarea Storia de a prezenta și analiza locuința actriței, care de curând a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Anca i-a oferit Mariei cheile apartamentului, iar distracția a început, fiecare comentariu al acesteia fiind presărat de umor.

Actrița are un apartament cu două camere, living open space cu bucătăria și o baie spațioasă. De asemenea, actrița se bucură de o mică terasă pe care are amplasată o canapea, precum și un scaun în formă de pară, pe suport de balansoar.

În living, Anca Dinicu a expus pe pereți mai multe fotografii de artă, în timp ce baia și-a decorat-o cu marmură. În dormitor, Maria Popovici a găsit un lucru surprinzător. Lângă patul actriței se află o draperie verde care acoperă tot peretele, iar în spatele ei se află doar un calorifer.

Citește și: Anca Dinicu face parte din echipa “Săriți de pe fix!”: “Le-am făcut pe toate și iată-mă în viață”. Ce obsesii are actrița / Exclusiv

Citește și: Radu Ștefan Bănică și iubita sa, Ioana Văllimărescu, au sărbătorit un an de relație. Cum s-au fotografiat

Anca Dinicu se bucură și de o mică grădină plină de verdeață.

„Adevărul e că nu sunt multe locuri în București unde poți să ai și un apartament, și confortul unei grădini, și o bormașină care merge permanent, ca să nu uiți că ești în București, totuși”, a spus amuzată Maria Popovici în timp ce vizita grădina apartamentului Ancăi Dinicu.

Actrița a anunțat că este însărcinată

Anca Dinicu a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, vestea dând-o în stilul ei umoristic, chiar de Ziua Copilului.

„Mai bine să aflați de la mine. De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușa care a auzit de la o nepoata. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Anca Dinicu l-a prezentat atunci și pe bărbatul care a reușit să o cucerească. Este vorba de Păun Georgian, un fost baschetbalist care a jucat pentru BCM U Pitești, SCM Timișoara, Farul Constanța, BC CSU Sibiu şi Athletic Constanţa.

Citește și: Andreea Marin, apariție spectaculoasă într-o fustă Dolce & Gabbana pe care a mai purtat-o și în 2013. Cât valorează piesa vestimentară

Citește și: Maria Olaru împlinește 42 de ani: „Mi-am câștigat libertatea de a fi eu însămi în detrimentul dreptății pe care nici n-am așteptat-o” / Exclusiv

Acesta a decis să se retragă după decesul lui Kobe Bryant.

„Kobe Bryant este motivul pentru care m-am apucat de baschet şi unul dintre motivele care m-a facut să nu mai joc. L-am urmarit toată copilăria mea, îi ştiam toate highlights-urile, inclusiv după ce a terminat cariera de sportiv de performanţă, îl urmăream cum se dezvolta în afara terenului şi cum în ultimul timp a început să apară din nou la meciuri împreună cu Gigi. Personal pe mine m-a afectat moartea lui pentru că l-am urmărit toata copilăria şi adolescenţa mea. Motivul pentru care nu am mai continuat să joc este că moartea lui m-a învăţat că în viaţă trebuie să facem ce ne face fericiţi şi să trăim în prezent pentru că viaţa este foarte imprevizibilă”, a afirmat Georgian Păun pentru baschet.ro, în anul 2020.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată apartamentul actriței Anca Dinicu

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton