Cum arată Antonia în costum de baie la 34 de ani: „Sunt plină de celulită acum. Asta-i tot!” / Galerie foto

.

De o vreme, Antonia (34 de ani) apare rar în costum de baie pe rețelele sociale. Rugată de urmăritori să publice mai multe fotografii din vacanța de Crăciun în Maldive, cântăreața a explicat că nu e momentul să posteze imagini cu corpul ei, deoarece nu consideră că este în cea mai bună formă. Cu toate acestea, artista a publicat recent un selfie în oglindă, într-un bikini portocaliu.

Antonia simte că este în „etapa ei de grăsuță”. În toamna anului trecut, artista mărturisea că și-a pierdut motivația de a merge la sală. Deși spune că nu are nicio scuză, cântăreața este conștientă că are un program foarte încărcat și nevoie de mai multă odihnă.

Antonia, selfie în costum de baie la 34 de ani: „Sunt în etapa mea de grăsuță”

În loc să se trezească de dimineață pentru a merge la sală, Antonia preferă să doarmă un pic mai mult. Altfel nu ar avea energie să-și îndeplinească toate rolurile, cel de mamă, artistă, soție, fiică, prietenă și entertainer.

În plus, cântăreața nu s-a mai ținut de dieta strictă pe care o urma. Antonia nu mânca dulciuri, preparate cu grăsimi sau gătite în ulei. În mare parte, artista consuma carne la grătar, piept de pui sau mușchi de vită, cu orez și multe legume. Nici atunci, nici acum, Antonia nu crede că este ok să faci foamea pentru a te menține în formă.

„Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, spunea Antonia atunci.

Citește și: Cele mai spectaculoase apariții de la Elle Style Awards 2023. Antonia, nemachiată pe covorul roșu / Galerie foto

Citește și: 10 vedete care poartă haine second hand. Antonia: „Mi se par mai cool” / Galerie foto

„Nu e momentul să postez poze cu corpul meu”

Deși nu este 100% mulțumită de silueta ei din prezent, Antonia a postat o fotografie în costum de baie din Maldive. Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

„Îmi tot spuneți să postez mai multe poze din vacanță, dar, în primul rând, nu-mi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În al doilea rând, fata voastră nu e deloc în formă. Nu e momentul să postez poze cu corpul meu.

Sunt în etapa mea de grăsuță, în perioada în care nu sunt în formă. Îmbrățișez asta, e totul bine, se întâmplă. În 2024 va fi mai bine pentru mine, dar mă mai gândesc. E ciudat, cred că m-aș descrie acum ca fiind slabă, dar grăsuță. Sunt plină de celulită acum, e o nebunie. Asta-i tot!, a spus Antonia la Insta Story.

Citește și: Antonia și Alex Velea, 11 ani de iubire: „Sunt binecuvântată că te am. M-ai cucerit definitiv”. Imaginile publicate de artistă

Citește și: Cum arată Antonia după liposucție. Imaginile publicate de iubita lui Alex Velea: „Am născut trei copii, simțeam că vreau mai mult”

Și-a făcut liposucție după a treia naștere

Antonia este mama a trei copii, o fiică și doi fii, Maya, Domini și Akim. După nașterea lui Akim, cântăreața a optat pentru o liposucție.

„Mi-am făcut o liposucție, deoarece am născut trei copii. Îmi plăcea corpul meu înainte, dar simțeam că vreau mai mult”, a mărturisit Antonia pe Instagram.

„Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, mai spunea Antonia cu câteva luni înainte.

Foto: Instagram/Antonia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton