Cum arată Antonia după liposucție. Imaginile publicate de iubita lui Alex Velea: „Am născut trei copii, simțeam că vreau mai mult”

.

Antonia este apreciată nu doar pentru vocea ei, dar și pentru frumusețea sa, majoritatea fanilor lăudând-o pentru felul în care arată. Iubita lui Alex Velea a recunoscut că a trecut și ea pragul medicului estetician, pentru o intervenție de liposucție, după ce a adus pe lume trei copii.

Antonia a postat în mediul online câteva imagini în care își expune abdomenul perfect, moment în care a explicat de ce a ales să își facă o liposucție, deși este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din industria muzicală.

Antonia și-a făcut liposucție după cele trei sarcini

Antonia se află în Los Angeles, unde a participat la o ședință foto. Artista în vârstă de 34 de ani a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la acea ședință, în care i se poate vedea abdomenul dezgolit.

Totodată, ea a explicat, într-un mesaj, de ce a ales să își facă operația de liposucție.

„Mi-am făcut o liposucție, deoarece am născut trei copii. Îmi plăcea corpul meu înainte, dar simțeam că vreau mai mult”, a mărturisit Antonia pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când Antonia vorbește despre procedura estetică pe care și-a făcut-o.

În luna mai a acestui an, iubita lui Alex Velea spunea că a apelat la ajutorul medicului estetician deoarece nu reușea să ajungă la rezultatul dorit doar cu sport și regim alimentar.

Citește și: Antonia, despre fața ascunsă a celebrității: „Mi s-a aruncat cu gheață în cap” / Video

Citește și: Antonia, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul, după ce s-a plâns că s-a îngrășat. „Ce Mădălina Ghenea? Uite aici!”

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum”, dezvăluia atunci Antonia în mediul online.

Iubita lui Alex Velea se declară a fi „obsedată de detalii”

Antonia a precizat la momentul respectiv, că a ales să își facă liposucția și din cauza faptului că este o persoană atentă la detalii și își dorea să arate perfect, așa cum era înainte de a deveni mama a trei copii.

Deși știe că este normal ca trupul unei femei să treacă prin schimbări după o sarcină, iubita lui Alex Velea spune că începuse să se simtă nesigură pe ea.

Citește și: Cine sunt concurenţii Power Couple, noul show prezentat de Dani Oţil. Nume surpriză anunțate de Antena 1

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se: „Îmi place că ești descurcăreț” / Video

„Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a mai afirmat Antonia.

Artista este mamă a trei copii, o fetiță și doi băieți. Maya, fiica cea mare a solistei are 13 ani și este fata Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Cu Alex Velea, Antonia are doi băieți, Dominic, în vârstă de 9 ani, și Akim, de 7 ani. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și, deși nu au ajuns încă în fața altarului, au în plan să facă și acest pas cât de curând.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Antonia după liposucție

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton