Cum arată Anna Kournikova la 36 de ani

.
Una din cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume, Anna Kournikova s-a retras din sport în 2003 și de atunci a devenit mult mai discretă privind viața ei personală. 

Dacă în ultimii ani ai carierei a fost mereu în vizorul paparazzilor – și datorită relației cu Enriwue Iglesias – de când s-a retras se știu puține lucruri despre ea. Mai joacă meciuri demonstrative sau cu scop caritabil, dar în rest, fanii ei nu prea mai au ocazia să o vadă decât pe Instagram unde este destul de activă.

În ce privește viața ei personală, presa de scandal poate doar să facă presupuneri. Relația ei cu Enrique Iglesias a început în 2001, după ce Anna a apărut într-un videoclip al lui. În 2008, o revistă americană l-a citat pe Iglesias care ar fi spus că s-au căsătorit în 2007, dar apoi au divorțat. Se știe oricum că relația lor a fost una dificilă, presărată cu multe certuri și despărțiri, dar de fiecare dată s-au împăcat.

Cert este că în prezent, cei doi formează încă un cuplu, având în vedere că Anna postează pe Instagram poze în care apare și Enrique.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton