Cum arăta Andreea Esca în adolescență: „Alexia Eram zice că semănăm”. Imagini de colecție cu jurnalista

.

Andreea Esca (51 ani) ți-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu câteva imagini din adolescență. Jurnalista spune că fiica ei, Alexia Eram, spune că seamănă foarte bine cu mama ei pe când aceasta avea doar 15 ani, însă internauții au o altă părere.

Cum arăta Andreea Esca în adolescență

Andreea Esca a distribuit în mediul online câteva fotografii realizate pe vremea când era doar o adolescentă. Jurnalista spune că fiica sa, Alexia Eram, este de părere că seamănă cu celebra ei mamă, însă admiratorii acesteia sunt de altă părere. Aceștia consideră că tânăra de 23 ani seamănă mai mult cu tatăl ei, Alexandre Eram.

În fotografii, știrista apare cu părul lung și îmbrăcată în diverse uniforme.

„Alexia Eram zice că semănăm în prima poză. Vi se pare? Aveam aproape 15 ani. În celelalte sunt mai mică. Doar în ultima cred că am vreo 17”, a scris Andreea Esca pe pagina sa de Instagram, unde le-a cerut părerea celor peste 680 mii de urmăritori.

Citește și: Andreea Esca, despre salariul de la Pro TV: „Am cât merit”. Ce a dezvăluit despre fiul ei, Aris Eram, și colega sa de breaslă, Andreea Berecleanu

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani. Andreea Esca i-a dat câteva sfaturi prețioase: „Să iubești fără frică și limite”

„Nu prea cu semănatul, dar fiecare poză scoate în evidență atitudinea, un pic din personalitate, atât cât o putem vedea noi astăzi”, a scris o persoană.

„Aris seamănă foarte bine, aici se vede asta”, „Aris seamănă mai bine cu mama și Alex cu tata”, „Alexia seamănă foarte bine cu mama dumneavoastră, are ochii dânsei”, „Aris îți seamănă mai mult”, sunt câteva din părerile expuse de internauți.

Jurnalista, amintiri din copilărie

Andreea Esca a povestit, la un moment dat, cum a decurs copilăria ei, când tatăl era mai mult plecat la Cernavodă, unde lucra, iar mama era asistentă la Institutul Oncologic Fundeni. Jurnalista a spus că au existat momente când mama ei o lua cu ea la spital, atunci când avea urgențe.

Citește și: Carmen Negoiță, apariție incendiară în costum de baie. Cum s-a fotografiat pe plajă

Citește și: Laura Cosoi s-a întors la muncă la o săptămâna după ce a născut al patrulea copil: „Din nou pe platou” / Foto&Video

„Tata era în București, deci acasă, doar o zi pe săptămână (că sâmbăta nu era liberă), deoarece lucra la Cernavodă. Așadar, mama era singură cu mine, aproape tot timpul. Iar când făcea de gardă, fiind asistență medicală de sala de operații, la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam aproape de spital, avea voie să doarmă acasă, și dacă apărea o urgență o sunau (pe fix)”, și-a amintit ea.

„Asta mi-am amintit. De mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice oră din noapte: Andreea, e urgențǎ! Că doar nu mă putea lăsa singură în apartament, noaptea, la vârsta aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii. Forja mama Dacia roșie că focul, pe numele ei Muțica… și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune”, a povestit Andreea Esca.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile din adolescența Andreei Esca

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton