Cum arată Ana Baniciu cu 10 zile înainte să nască. Artista s-a mutat în casă nouă

.

Ana Baniciu (31 ani) a dezvăluit când se va naște primul ei copil, pe care îl așteaptă nerăbdătoare alături de soțul ei Edy Kovaks. Artista și soțul ei vor avea un băiețel pe care îl vor întâmpina luna aceasta, în noua lor casă. Cei doi s-au mutat din apartamentul pe care cântăreața și l-a achiziționat în urmă cu cinci ani.

Când va naște Ana Baniciu

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu urmează să devină mamă pentru prima dată. Artista se află în ultimul trimestru de sarcină, iar bebelușul urmează să vină pe lume în luna iunie.

Cântăreața a decis să facă o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a răspuns curiozităților fanilor ei. Întrebată cât mai are până va naște, Ana Baniciu a precizat că mai sunt doar 10 zile până ce va deveni mamă.

„Mai sunt 10 zile până la termenul final”, a afirmat solista.

Un alt fan a fost curios să afle dacă Ana Baniciu va naște prin cezariană sau natural, iar ea nu s-a ferit să spună că a ales să își aducă pe lume fiul pe cale naturală.

La începutul acestui an, Ana și Edy Kovacs au dezvăluit că vor avea un băiat.

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au ales nașii copilului: „Mă pregătesc de o naștere naturală, urați-mi succes!”/ Exclusiv

Citește și: Câte kilograme a acumulat Ana Baniciu până în luna a șaptea de sarcină: „Când am aflat că sunt gravidă aveam 46 kg”

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care va dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește! Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurcă așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, unde a dezvăluit ți că va fi mamă de băiat.

Artista și Edy Kovacs s-au mutat în casă nouă

Ana Baniciu și Edy Kovacs au terminat renovările casei și au părăsit apartamentul în care au locuit până acum. Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, artista a dezvăluit că a plecat din locuința sa într-o notă nostalgică.

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumitul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul”, a afirmat artista în mediul online.

Citește și: Cum s-a schimbat Theo Rose pentru iubitul ei, Anghel Damian: „M-am simţit căzând în gol”

Citește și: Primele imagini cu Anca Dinicu însărcinată. Cine este iubitul actriţei: „Mai bine să aflaţi de la mine”

Cântăreața a dezvăluit că în acel apartament l-a cunoscut pe soțul ei și că l-a obligat să se mute la ea, întrucât nu își dorea să își părăsească casa la care a visat mult timp.

„Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că la momentul ăla simțeam că nu ma pot reloca… îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat! Noaptea trecută am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou”, a mai scris Ana Baniciu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton