Cum arată Alina Ceușan la două săptămâni de la naștere. Influencerița a revenit rapid la silueta perfectă

.

Alina Ceușan (32 ani) a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două săptămâni și deja și-a recăpătat formele de dinainte de sarcină. Influencerița a revenit rapid la silueta perfectă și își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu ținute superbe, care îi pun în evidență formele.

Alina Ceușan și-a revenit spectaculos, la 2 săptămâni de la naștere

Alina Ceușan a născut o fetiță la începutul lunii august, iar acum influencerița este mai fericită ca oricând. Nu doar că bebelușa este foarte cuminte, ci vedeta a reușit să revină la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.

Aceasta poartă din nou ținute sexy, mulate pe corp, care îi scot în evidență silueta perfectă. Deși a născut în urmă cu două săptămâni, Alina a scăpat de burtică și se bucură din nou de un trup de invidiat.

Vedeta a distribuit în mediul online câteva imagini în care apare cu o rochiță roz, strânsă în talie, iar fanele ei au observat cât de repede s-a recuperat după naștere.

„Post partum body? Unde? Uimitoare”, a scris o admiratoare, în timp ce Alina Ceușan i-a răspuns: „Eu sunt dovada că există mai multe tipuri de post partum body. Sarcinile au fost foarte diferite”.

„Dacă arătam ca tine după naștere, făceam 4”, „Superbă”, Arăți mai bine ca niciodată”, sunt câteva din mesajele primite de Alina pe Instagram.

De asemenea, influencerița a publicat un mic clip video în care apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni și o bustieră, în timp ce o ține în brațe pe Perla, dezvăluindu-și corpul de după naștere, stârnind admirația internauților.

Citește și: Alina Ceușan, primele detalii despre fetița ei nou-născută. Ce nume va purta: „Abia aștept să o cunoașteți”

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Ceușan de la Love Island și soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

Ce și-a propus influencerița să facă după ce termină alăptarea

Alina Ceușan a ales să își alăpteze fetița și de când a primit-o pe Perla în viața ei, aceasta pare că strălucește. Fosta prezentatoare de televiziune distribuie în mod frecvent imagini cu noua ei viață cu doi copii, de care pare să se bucure din plin.

Cum micuța încă nu are colici și Alina a scăpat de durerile de după naștere, aceasta a revenit la activitățile ei zilnice. Mai mult, influencerița s-a încumetat că meargă la pedichiură cu Perla, care a dormit liniștită în brațele mamei sale. Tânăra a dezvăluit, în același timp, că urmează să își tatueze numele fetiței sale pe glezna dreaptă imediat ce va termina cu alăptatul, la fel cum și-a tatuat numele fiului ei, Rock, pe glezna stângă.

Citește și: Kate Middleton, apariție surpriză la Balmoral. Prințesa de Wales l-a însoțit pe Prințul William la Biserică

Citește și: Cum arată Carmen Brumă nemachiată și fără filtre, la 47 de ani. Ce face zi de zi pentru ten: „Nu există cremă anti-aging mai bună”

„A dormit pe tot parcursul sesiunii. Și pentru că m-ați întrebat în privat, da, numele „Perla” va fi tatuat pe glezna dreaptă imediat ce vom termina alăptarea”, a scris Alina Ceușan pe Instagram, unde a publicat un clip realizat la salonul de înfrumusețare.

Influencerița a dezvăluit că reușește să arate atât de bine pentru că în fiecare dimineață își rezervă 10 minute pentru ea, pentru a se aranja. Dacă Perla este neliniștită, aceasta o pune într-un port-bebe și își face rutina cu bebelușa la pieptul ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Alina Ceușan la 2 săptămâni de la naștere

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton