Cum arată acum Vivienne, fiica pe care Angelina Jolie o are cu Brad Pitt. Adolescenta nu pune preț pe haine

.

Angelina Jolie era toată un zâmbet când a aterizat, zilele trecute, pe e aeroportul JFK din New York, alături de fiica ei mai mică, Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 15 ani. Adolescenta e fascinată de cariera artistică a mamei sale și îi urmează pașii.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, purta o haină bej, un top gri și pantaloni asortați. Angelina Jolie și-a accesorizat ținuta cu pantofi cu toc la culoarea piciorului. Vivienne a optat pentru un look mai casual. Ea a îmbrăcat un tricou albastru, pantaloni închiși la culoare și pantofi sport bleumarin.

Adolescenta, pe care Jolie o are cu fostul ei soț, Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, și-a acoperit fața cu o mască neagră.

Angelina Jolie și Vivienne fac echipă pentru un musical

Cele două petrec foarte mult timp împreună pentru că lucrează la un musical pe Broadway. În timp ce Jolie are rolul de producător, Vivienne și-a asumat rolul de asistentă a mamei sale.

„Viv îmi amintește de mama mea, Marcheline Bertrand. Ea nu caută să fie în centrul atenției, ci un sprijin pentru alți creatori”, a spus actrița. „Este foarte atentă și serioasă la teatru și lucrează din greu”, a adăugat Jolie.

Citeşte și: Ce transformare de look! Shiloh Jolie-Pitt, copia fidelă a celebrului ei tată, Brad Pitt

Citeşte și: Angelina Jolie, întâlnire de taină cu un miliardar celebru. Actrița părea mai fericită ca oricând

Angelina Jolie lansează „The Outsiders” pe Broadway

Musicalul va fi o adaptare a filmului din 1983 „The Outsiders”, în care au jucat Tom Cruise, Patrick Swayze și Rob Lowe.

Producția a avut premiera mondială la La Jolla Playhouse din San Diego, California, la începutul acestui an, iar o sursă susține că Jolie și fiica ei „s-au îndrăgostit iremediabil atunci când au văzut-o”.

„Angelina și Vivienne s-au întâlnit ulterior cu S.E. Hinton, care avea aproximativ vârsta lui Vivienne când a scris romanul”, a adăgat sursa. După conversația cu S.E. Hinton, Angelina a decis să își asume rolul de producător principal pentru viitoarea lansare de pe Broadway.

Datele spectacolului nu au fost încă dezvăluite.

Citeşte și: Cum arată casa de vacanță a lui Brad Pitt. Valorează 20 milioane dolari și este un adevărat paradis

Citeşte și: Brad Pitt, unul din cei mai generoși actori. Gestul uimitor făcut pentru vecinul lui de 105 ani

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt încă în război

Jolie și Pitt, care încă se luptă pentru custodia copiilor lor minori, sunt și părinți pentru Maddox, 22 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani și fratele geamăn al lui Vivienne, Knox.

Cei doi actori s-au căsătorit în 2014, dar doi ani mai târziu și-au anunțat despărțirea. Povestea ar fi degenerat după o ceartă violentă într-un avion. Angelina și Brad Pitt și-ar fi aruncat cuvinte grele atunci, dar în conflict ar fi prinși și copiii lor.

Bătălia pentru custodie părea să se apropie de sfârșit în iulie 2021, când un judecător a decis ca cei doi să petreacă același timp cu copiii. Decizia a fost ulterior anulată, iar chestiunea rămâne încă nesoluționată.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton