Cum arată acum Irina Rădulescu, singura fiică a lui Dem Rădulescu. Regretatul actor ar fi împlinit 92 de ani

.

Joi, 21 septembrie 2023, Dem Rădulescu ar fi împlinit 92 de ani. Unul dintre cei mai mari actori români s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani, pe 17 septembrie 2000. În urma sa au rămas soția acestuia, Adriana Șchiopu, și fiica lui, Irina Rădulescu.

Irina, care s-a născut pe 14 octombrie 1986, avea doar 13 ani când tatăl ei a decedat în urma unui infarct. A urmat, însă, cariera părinților ei, iar acum este, la rândul ei, actriță.

Irina Rădulescu, fiica lui Dem Rădulescu, pe urmele părinților ei

Irina Rădulescu, acum în vârstă de 36 de ani, a moștenit pasiunea lui Dem Rădulescu și a Adrianei Șchiopu pentru actorie. A urcat pentru prima dată pe scenă pe când avea doar 6 ani și a urmat apoi cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie.

Încă din anii studenției este actriță la Teatrul Mic din București. În anul 2008 a fost remarcată de Cătălina Buzoianu, care i-a oferit un rol în spectacolul „Furtuna”.

Irina Rădulescu nu s-a limitat doar la scena teatrului, ci a debutat și în cinematografie. A jucat în filmul „Urma”, rol care i-a adus și o nominalizare la Premiile Gopo în anul 2021, la categoria „cea mai bună actriță în rol principal”.

Citește și: Marile iubiri ale lui Dem Rădulescu. Cum s-a îndrăgostit de studenta de 18 ani care i-a adus pe lume singurul copil

Citește și: Ce sfat a primit Irina, fiica lui Dem Rădulescu, de la celebrul său tată

Fiica lui Dem Rădulescu a povestit, în urmă cu ceva timp, că prețuia momentele petrecute cu tatăl său. Însă, nu putea să iasă ziua cu el la plimbare, regretatul actor fiind „asaltat” de admiratori.

„Tata era atât de iubit, că ieșeam la plimbare noaptea, ziua era asaltat de admiratori. Mergeam mult pe jos, noaptea. Mă ținea de mână. Și cutreieram străzile, că eu sunt o mare iubitoare a mersului pe jos. La fel era și tata”, a povestit Irina Rădulescu pentru Recorder.

Despre relația pe care a avut-o cu celebrul ei tată

Irina Rădulescu a dezvăluit, în cadrul aceluiaș interviu, că Dem Rădulescu obișnuia să o răsfețe, cea dură fiind mama ei.

„Eu am fost, într-un fel, feblețea și slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie mână de fier, că altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis… Am fost o răsfățată, dar nu o prost educată. Și atunci, răsfățul mi s-a răsfrânt în comportament”, a povestit actrița.

Citește și: Fiica lui Dem Rădulescu, Irina, amintiri inedite cu actorul

Citește și: Irina, fiica marelui Dem Rădulescu: „Când aud de tata, toți se uită la mine ca la sfintele moaște”

Irina Rădulescu a moștenit frumusețea și ochii albaștri ai mamei sale.

„Tata glumea întotdeauna și spunea: „Fata mea are ochii mei, ochi căprui!”. Sunt din partea mamei, din ramura mamei toți aveau ochii albaștri. Bunicii mei au trăit la Constanța, dar sunt din Brașov. Iar tata avea doat tatăl din Vâlcea, mama lui era din Ardeal. Așa că sunt mai mult ardeleancă decât olteancă. Am și acel 25% oltenesc în mine, dar am și acea… cum să-i zic? Ardeleanul e mai molcom, dar face treaba bine, adică o face metodic”, a povestit fiica lui Dem Rădulescu.

Din păcate, Irina a fost nevoită să se despartă de tatăl ei la o vârstă fragedă. Totuși, nu l-a uitat niciodată. Aceasta a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, de ziua de naștere a tatălui său.

„As the Universe, so the Soul… La muți ani, tata”, a scris actrița pe Facebook, unde a postat o imagine în care apare cu Dem Rădulescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Irina, fiica lui Dem Rădulescu

Sursă foto: Facebook, Recorder

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton