Cum arată actorii din Las Fierbinți în realitate și poveștilor lor impresionante de viață: „Și eu am fost Firicel”

.

Las Fierbinți a devenit unul dintre cele mai de succes seriale din România, acesta ajungând la cel de al 23-lea sezon. Românii îndrăgesc personajele care le aduc pe buze zâmbetul în fiecare săptămână, însă nu mulți știu cum arată în realitate Bobiță, Aspirina, Dorel sau Giani.

Cele mai simpatice personaje trec prin tot felul de momente pline de umor și situații inedite, aceastea prezentând diverse tipologii inspirate din realitate. Serialul difuzat de Pro TV a intrat în grila de programe a postului de televiziune în anul 2012. Cu accentul pus pe situații comune, cu o atmosferă tipic românească și cu replici autentice și pline de umor, Las Fierbinți a intrat rapid în grațiile oamenilor. Dovadă stă faptul că acesta a ajuns la cel de al 23-lea sezon, fiind unul dintre preferatele românilor.

Cum arată în realitate actorii din Las Fierbinți

În fiecare săptămână, Bobiță, Dorel, Aspirina, Giani, Celentano, Ardiles, Geanina, Dalida și toate celelalte personaje revin plini de energie și voie bună, pregătiți să ia cu asalt casele și inimile telespectatorilor.

Dar în spatele acestor personaje stau niște actori cu experiență, care iubesc actoria și teatrul, care dau tot ce au mai bun în momentul în care intră în pielea personajelor lor. Cum arată și cine sunt în realitate cei care le dau viață simpaticelor personaje din Las Fierbinți?!

Mihai Bobonete – Bobiță

Mihai Bobobete îl aduce la viață pe Bobiță, cel mai „avut” sătean din Las Fierbinți. Bobiță deține o cârciumă și, spre deosebire de prietenii lui, nu are probleme cu banii.

Bobonete are 43 de ani și s-a născut la Craiova. Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de televiziune, acesta nu a studiat niciodată actoria, talentul său fiind unul naiv. Chiar el a povestit, la un moment dat, că a ajuns actor din întâmplare.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a declarat Mihai Bobonete pentru Libertatea.

Deși a intrat la actorie, acesta nu a terminat facultatea.

Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent.Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel. Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți”, a precizat el.

Citește și: Actorul Toma Cuzin, Firicel din „Las Fierbinți”, condamnat la un an de închisoare. Ce fapte penale a săvârșit

Mihai Rait Dragomir – Dorel

Mihai Rait Dragomir vine în Las Fierbinți în rolul lui Dorel. Actorul în vârstă de 43 de ani originar din Slobozia și-a schimbat numele după ce a început să devină cunoscut, întrucât era confundat cu un antrenor de fitness. Astfel, numele real al actorului este Mihai Dragomir.

„Nu a vrut să fie confundat cu acel antrenor şi de aceea şi-a luat numele de Rait. A mai folosit numele de Dragomir şi în 2011 când a jucat în „Naşa” şi apoi l-a schimbat pentru spectacolele de Stand Up Comedy”, au dezvăluit surse din anturajul actorului pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Mihai e licenţiat al Facultăţii de Actorie, însă a dezvăluit că în trecut a urmat cursurile unei facultăți fantomă, care s-a închis la trei ani de la inaugurare.

„În 1998 am venit în București, planul fiind ASE. Terminasem Economicul în Hârșova. Maică-mea, contabilă fiind, mi-a zis că e de viitor. La ASE am luat 3,50. Nu prea poți să faci contabilitate fără matematică. Eram praf. La Spiru Haret am luat 4-4,25. Găsisem eu o mizerie: Facultatea Europa Ecor. Știi cum era acolo? Vestul sălbatic. La etajul unu erau fetele, apoi erau nefamiliștii, muncitorii… Aia era facultatea. La admitere era așa: e adevărat că 2 cu 2 fac patru? Adevărat sau fals? Cum să nu intru?”, a povestit Mihai Rait în podcastul lui Gojira.

Citește și: Geanina din „Las Fierbinți”, prima apariție după căsătoria în secret. Ce nume poartă acum Anca Dumitra

Anca Dumitra – Geanina

Anca Dumitra are 36 de ani, iar telespectatorii o cunosc prin prisma celei mai frumoase fete din Fierbinți, Geanina. Cu ochii mari și verzi, Geanina a cucerit din prima inimile românilor.

Anca s-a născut și a crescut în Craiova și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. A activat la Teatrul Pentru Copii și Tineret „Mihai Popescu” din Târgoviște, în București la Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara, precum și la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești.

A cunoscut celebritatea cu personajul Geanina, cucerind imediat publicul cu talentul său.

„Am primit un telefon de la directorul de casting, la momentul respectiv se credea că va fi un film, nu un serial. Bineînţeles că atunci altele au fost gândurile mele, dar mă bucur că s-a dovedit a fi un serial de televiziune de o aşa lungă durată. Directorul de casting mi-a spus: „Uite, e o gagică de 17-18 ani, fata primarului, frumuşică, dar prostuţă.”  Asta a fost singura descriere pe care mi-a făcut-o”, a povestit Anca Dumitra despre modul în care a ajuns să o joace pe Geanina în Las Fierbinți.

„M-am dus la casting, unde erau foarte multe fete pe care le ştiam. Eu în acel moment, în 2009, terminam facultatea şi mă înscrisesem la master. Am lăsat toate fetele să intre, pentru că aveam foarte mari emoţii. (…) Eu speram în sinea mea să iau castingul, iar o lună mai târziu am primit telefonul şi am fost anunţată că am fost aleasă. A fost o aventură frumoasă”, a mai spus ea. În plan personal, Anca Dumitra este căsătorită cu milionarul Manfred Spendier, din 2023. Ulterior, actrița a dezvăluit că partenerul de viață a remarcat-o prima dată, în urmă cu 10 ani, după ce a văzut-o în serial.

Citește și: Mihai Raiț, de la Dorel din “Las Fierbinți”, la “Săriți de pe fix!”. Și-a văzut soția o singură dată în 3 zile / Interviu exclusiv

Constantin Diță – Giani

Constantin Diță este un actor român, cunoscut pentru rolul Giani din serialul Las Fierbinți. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specializarea Arta Actorului, în 2005.

Constantin Diță a jucat în numeroase spectacole la teatre cunoscute: Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Bulandra, Studioul de teatru Casandra, Teatrul Luni și Teatrul fără frontieră.

Simpaticul „Giani” din Las Fierbinți a început să muncească de la o vârstă fragedă, copilăria sa fiind una marcată de griji și probleme. Înainte de a deveni actor a fost vânzător și a descărcat marfă, fiind nevoit să își ajute părinții după ce aceștia și-au pierdut locurile de muncă.

Actorul a povestit că muncea cu ziua pentru ca familia lui să poată supraviețui.

Acum, „Giani” este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Las Fierbinți.

Citește și: Alexia Eram, adevărul neștiut despre relația cu Mario Fresh. De ce a plecat cu fratele ei la America Express

Mirela Oprișor – Aspirina

Mirela Oprișor are 50 de ani și este o actriță română de teatru, televiziune, voce și film. Este cunoscută pentru rolul Aspirinei din Las Fierbinți. În anul 2011 a primit premiul Gopo pentru cea mai bună actriță pentru rolul Adrianei Hanganu din filmul „Marți, după Crăciun”.

Mirela este măritată cu Mimi Brănescu, unul dintre personajele cheie ale serialului Las Fierbinți, din postura de scenarist. Acesta a dezvăluit că, inițial, soția sa și-a dorit să interpreteze rolul doctoriței satului. În schimb, i-a scris rolul Aspirinei, iar acesta a fost pe gustul Mirelei Oprișor.

Cei doi s-au cunoscut la admiterea la facultate și sunt căsătoriți de 20 de ani. Au împreună o fată, Ana.

Adrian Văncică – Celentano

Adrian Văncică (46 ani) îi cucerește în fiecare săptămână pe telespectatori cu rolul său inedit. Actorul îl interpretează pe Celentano, „bețivul satului”.

„Serialul Las Fierbinți mi-a schimbat viața în toate felurile posibile, în așa fel cum nu mă gândeam că mi se va întâmpla vreodată, deși îmi doream asta. Nu am cuvinte să descriu cât de tare, nici cât de greu a fost să fac față schimbării. Mă bucur că n-a venit când aveam 18 sau 20 de ani pentru că sigur nu știam cum să o gestionez. Notorietatea asta e ca un tren care te poate scoate de pe linie dacă vine prea devreme”, a declarat Adrian Văncică într-un interviu pentru TV Mania.

La un moment dat, actorul a mărturisit că realitatea îl inspiră în unele cazuri pentru anumite idei sau replici care mai târziu sunt materializate în serialul de la PRO TV.

Ecaterina Ladin – Dalida

Cine nu o știe pe Dalida, simpatica secretară a primarului din Las Fierbinți?! Actrița în vârstă de 40 de ani e căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și au împreună doi copii, pe Marcu și pe Petru.

„Tincuța”, cum este alintată de cei dragi, a fost atrasă de lumea teatrului de la o vârstă fragedă. La doar 17 ani s-a mutat la București din Chișinău pentru a putea studia actoria.

Cât despre felul în care a primit rolul Dalidei, Ecaterina Ladin a spus: „Am dat un casting. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună probă din viaţa mea, dar Dragoş Buliga mă văzuse în nişte spectacole şi cred că acolo am fost mai bună”.

„Prima zi de filmare nici nu o ţin minte. Emoţiile erau mai mari decât bucuria”, dezvăluia actrița din Las Fierbinți pentru Click pentru femei.

Cuzin Toma – Firicel

Viața lui Cuzin Toma pare a fi desprinsă din scenariul unui film. Actorul în vârstă de 46 de ani a devenit cunoscut datorită rolului „Firicel” din Las Fierbinți, însă până aici a cunoscut o mulțime de meserii. A plecat de acasă pe când avea 11 ani și a fost electrician-miner, dansator la Ansamblul „Doina Gorjului”, agent imobiliar și bucătar.

„Firicel nu mă reprezintă, dar reprezintă o categorie socială. Nu mă reprezintă, dar mă identific cu el. Cumva, și eu am fost Firicel. Un Firicel, și mai puțin Toma, un Firicel fără școală, fără cultură și fără perspective”, spunea Cuzin Toma într-un interviu pentru B365.

Actorul a recunoscut că încearcă să încurajeze copiii din satul natal spunându-le: „Dacă eu am putut, poți și tu”.

„Dacă eu am putut și, fără rușine o spun, dacă eu am putut să fac performanță într-un domeniu în care forma de exprimare este limbajul articulat, eu fiind agramat, nevorbind foarte clar limba română și neștiind foarte multe cuvinte, fără nicio rușine o spun, alții pot să facă mai mult de atât”, a precizat Cuzin Toma.

Mihai Mărgineanu – Ardiles

Mihai Mărgineanu este un cântăreț, actor și compozitor român de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. 

A ajuns să joace în Las Fierbinți prin prisma muzicii sale. Actorul a povestit cum Dragoș Buliga l-a chemat la o întâlnire unde i-a propus să facă muzica pentru acest proiect din care făceau parte Bobonete, Rait, Ecaterina și Constantin. Deși serviciile lor nu aveau să fie plătite, el a acceptat.

La scurt timp a apărut Ardiles, hoțul satului, fără de care Las Fierbinți nu ar fi avut același farmec.

Ion Ionuț Ciocia – Brânzoi

Ion Ionuț Ciocia (52 ani) este actorul care îl prezintă lumii, de mai bine de 10 ani, pe Brânzoi. Deși a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani, acesta nu și-a pierdut niciodată simțul umorului.

„Acum vreo 12 ani era să dau colțul, am făcut o pneumonie foarte urâtă, peste care s-a suprapus stafilococul auriu. Doamna doctor de la Spitalul Municipal i-a zis soției mele, are șanse 50 cu 50. Am stat în spital vreo două luni de zile, iar la terapie intensivă, două săptămâni. Nu pe aparate, am stat mai protejat să nu iau alte infecții. De atunci, am acest geamăt când dorm, zici că fac sex”, a afirmat „Brânzoi” pentru Pro TV.

Ion Ionuț Ciocia a povestit că, de fapt, în buletin, îl cheamă doar Ion.

„Pe mine mă cheamă doar Ion, dar în facultate era unul pe care-l chema Florin Grigoraş, dar pe el, de fapt, nu-l chema Florin. Şi eu de la ţară, eram puţin bătut în cap. Îmi explică faptul că numele de Florin e doar pe afiş, că pe afiş apare numele de artist. Şi mi-am pus şi eu atunci nume de artist, Ionuţ. Eram în anul doi de facultate, dar o logică aveam. Mă gândeam că dacă o să joc dramă, o s fie bun numele Ion Ciocia, dar dacă o să joc comedie, o să fie Ionuţ Ciocia. Zic da dacă o să joc şi dramă, şi comedie? Atunci a fost Ion pentru dramă, Ionuţ pentru comedie”, a dezvăluit actorul din Las Fierbinți în podcastul lui Mihai Bobonete.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată în realitate actorii din Las Fierbinți

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton