Cum ar reacționa Raluca Bădulescu dacă ar fi înșelată de iubit: „Eu sunt pe modern” / Video exclusiv

.

Raluca Bădulescu (48 ani) și iubitul ei, Rareș Grigore, formează un cuplu de mai bine de un an. Într-un interviu pentru UNICA.ro, jurata de la „Bravo, ai stil!” a spus cum ar reacționa dacă ar fi înșelată de partener. Între Raluca și Rareș, care este medic anatomopatolog, este o diferență de vârstă de 20 de ani.

În 2022, după 13 ani de căsnicie, Raluca Bădulescu a divorțat de Florin Stamina. Raluca și Florin au pornit recunoscători pe drumuri separate, conectați în continuare de sentimentul de prietenie, potrivit Ralucăi. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a mai fost căsătorită din 2002 până în 2006 cu fostul model Vali Pungă, alături de care are și un fiu, Alexandru Bădulescu.

Raluca Bădulescu a spus ce ar face dacă ar fi înșelată de partener. Jurata de la „Bravo, ai stil!” formează un cuplu cu un medic mai mic decât ea cu 20 de ani

De aproximativ un an, Raluca Bădulescu formează un cuplu cu Rareș Grigore, medic anatomopatolog de profesie. Recent, pentru UNICA.ro, Raluca a spus ce părere are despre proverbul „Ce nu știi nu te poate răni” și cum ar reacționa dacă ar fi înșelată de partener.

Ești de acord cu proverbul „Ce nu știi nu te poate răni”?

100%! Absolut! Ați găsit omul potrivit pe care să-l întrebați. Este chiar una dintre vorbele pe care le folosesc destul de des. Nu căuta, nu cerceta, ce nu știi nu te poate răni. Dacă scormonim găsim oricum ceva, așa că mai bine să dormim liniștiți.

Tu ai secrete?

Nu prea. Viața mea este ca o carte deschisă. Vis-a-vis de lumea largă nu se pot numi secrete, se pot numi amănunte neștiute din viața mea, dar vis-a-vis de cei apropiați nu, nu am secrete. Eu cred 100% în sinceritate, în prietenie reală, în a ne iubi așa cum suntem, de unde rezultă că nu, nu prea sunt de acord cu secretele.

Citește și: Raluca Bădulescu a purtat o rochie de aproape 12 kilograme, cu 2.000 de cristale, în marea finală „Bravo, ai stil!” de la Kanal D / Exclusiv

Citește și: Raluca Bădulescu și-a cumpărat o geacă și a rămas fără bani de mâncare. „De foarte multe ori fac chestii extreme!”

Raluca Bădulescu: „Nu suntem genul acela de familie tradițională”

Te-ai gândit vreodată dacă ai putea trece peste infidelitatea partenerului?

Eu sunt pe modern. O luăm de la capăt, dacă nu știu, nu știu, sănătate, sunt bine. Dacă aflu, vedem cum deal-uim (rezolvăm) cu situația. Nu știu. Om trăi și om vedea.

Sunt familii în care se discută despre orice și familii în care anumite subiecte sunt tabu, familia ta în ce categorie se află?

Nu există subiecte tabu în general în viață. Nu suntem genul acela de familie tradițională în care nu vorbim despre nu-știu-ce. Nu, eu cred că, din contră, trebuie discutat orice fel de subiect. Doar în felul acesta ne cunoaștem mai bine și avem ocazia să rezolvăm orice subiect și orice situație care apare în viață. Nu cred în subiecte tabu.

Citește și: Raluca Bădulescu, în duet cu Alexandra Ungureanu: „Eu nu cânt bine, dar cânt cu fericire”

Citește și: Raluca Bădulescu, jurat „Bravo, ai stil!”: „Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice”. Cum își alege hainele / Exclusiv

Cum se menține Raluca Bădulescu în formă: „Aș mânca de aș căpia”

Când vine vorba de alimentație, sunt alimente pe care le eviți?

N-aș evita nimic. Aș mânca de aș căpia. Dacă mă întrebați pe mine ce vreau, vreau să mănânc să căpiez. Îmi plac dulciurile la nebunie. Încerc cât de cât să țin o măsură. E ceva rău, ceva cumplit. În weekend rup. Aleg dulciurile în locul mâncărurilor. De evitat evit anumite mâncăruri doar ca să compensez cu dulciuri, nu le evit pentru că nu le-aș vrea. N-aș evita nimic. Aș rupe 15 paste, 17 musacale și 12 șnițele, dar renunț la orice pentru o amandină și pentru ciocolată.

Mișcare faci, mergi la sală?

Nu. Trebuie. M-am gândit că în timp, într-o zi, o să mă apuc de Pilates, dar vă spun când va veni ziua. Ăsta este planul. Vreau să fac.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle New Media Awards. Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu, în ținute uluitoare

Citește și: Raluca Bădulescu mănâncă zilnic ciocolată fără să se îngrașe. Care este trucul vedetei pentru a se menține la 47 de kilograme

Raluca Bădulescu: „Și hate-ul, ca și dragostea, sunt sentimente omenești la sfârșitul zilei”

Din experiența ta, din ce se câștigă mai bine, din TV sau din online?

N-am contorizat lucrurile astea. TV-ul, în speță Kanal D, „Bravo, ai stil!”, proiectul nostru, este o familie, o bucurie, o energie. În fiecare zi aș vrea să mă duc la filmări, în fiecare zi. În momentul în care ajung acolo, energia colegilor, a echipei, a tuturor celor cu care mă întâlnesc acolo e magică. Îmi dă o stare de bine. Sunt foarte fericită. Din punct de vedere al câștigurilor materiale nici nu mă gândesc. Online-ul este o comunitate foarte mișto care de asemenea îmi dă o energie foarte bună. Pe online mai există și hate, evident. Și hate-ul, ca și dragostea, sunt sentimente omenești la sfârșitul zilei. Le accept și pe unul și pe celălalt. Din punct de vedere material cred că e ok și TV-ul și online-ul, însă repet, eu nu mă gândesc la lucruri în acest sens niciodată. Eu cred în pasiune. Atunci când faci cu pasiune ceva good things will happen.

Spune-ne un secret despre tine, ceva ce mai puțină lume știe despre tine.

Hobby-ul meu este muzica, în afară de modă, ăsta este un lucru bine cunoscut. Hobby-ul meu este muzica. Un lucru mai puțin cunoscut dar care sper să fie cunoscut este faptul că fac și DJ-ală. Mi-aș plpăcea să fac asta ca un professional. Sunt încă un celebrity DJ, dar mă străduiesc să fiu the best off și din acest punct de vedere.

Foto: Captură video; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton